Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo i mog swapića...sad sam diplomirana piiica-majstorica
Bebo baš je super
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ja danas razmjenih poklone i popih kaficu sa svojoj swapusom. Nego nisam blizu compa pa be mogu staviti sliku pa ako ko ima voljan da mu posaljem da okaci molila bih :)
Ja danas razmjenih poklone i popih kaficu sa svojoj swapusom. Nego nisam blizu compa pa be mogu staviti sliku pa ako ko ima voljan da mu posaljem da okaci molila bih :)
Mozesz i s moba staviti, ja to uvijek radim. Pošalji meni ako hoćeš.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Hanady poslah ti slike na viber :)... Hvala vam :)
Moja swapusa je divna trudnica, tako mila, ljepuskasta... Nadam se da joj se poklon svidjeo jer o njoj sam jedino znala da voli minijaturan nakit i da voli da spava :)
Predivni fkt. Joj koja je ovo sreća, jelde? Sreca ti sto ces dobiti, a hoces da umres od radoznalosti kako ce se swap-drugarici svidjeti. i dobri parovi, probrala je Iman uvijek zene sa nekom istom notom...
Ja na brzinu pregledah, žene su se zadale gaća, čarapa, bokserica .Ideja je super, ja sam sa svojom swapusom kahvenisala, 3 godine smo živjele jedna preko puta druge, skoro pa prozori u prozore gledaju, a nikad se nismo upoznale, dok nas Iman ne sastavi. Pokloni su manje važni u odnosu na sam čin darivanja na ovaj način. Još da kažem da je ovo daleko od nekreativnog.
Hanady poslah ti slike na viber :)... Hvala vam :)
Moja swapusa je divna trudnica, tako mila, ljepuskasta... Nadam se da joj se poklon svidjeo jer o njoj sam jedino znala da voli minijaturan nakit i da voli da spava :)