Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:00:21
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: pocahontas Neseser Woman''s Secret, čarape i čokolada eh, draga moja Anđelika swapica, koju eto nisam dobro poznavala, par puta sam naletila na njen raniji nick, čula sam da je monkica picajzla i tako poenta je da je 50% našeg poklona isti, pa sam se baš ugodno iznenadila Hvala swapić moj bas lijepo
_____________________________ Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem. S~proljeće~ 05.04.2014. S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:02:16
bebaa
IZVORNA PORUKA: Angelica Evo i mog poklona, hvala Poky i deder obuci te štrample vako ko i ja Wooow dobre noneeee I poklon je super
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:02:59
hapymum
Super su pokloni.Mislim i ja sam imala.iskreno nekih siz ideja.al reci ce moja swapica "na cemu je ova"
_____________________________ 30.05.2012 02:20 Hana 03.07.2014 07:40 Ejna
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:04:05
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Angelica Evo i mog poklona, hvala Poky i deder obuci te štrample vako ko i ja Wow none su ti za 10
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:04:52
Angelica
to je jedna noga i to iz profila
_____________________________ Ljudi postaju nalik na kokoši, slabo vide i rano liježu. A jutrom žure na kopanje zbijeni u gomile duhana. Džepova usukanih od znoja dlanova zalaze svuda i u sve guraju nos.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:05:27
mama2009
IZVORNA PORUKA: bebaa IZVORNA PORUKA: Angelica Evo i mog poklona, hvala Poky i deder obuci te štrample vako ko i ja Wooow dobre noneeee I poklon je super sta je ovo sa macom
_____________________________ Princeza dosla 05.02.2010
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:06:01
pocahontas
A ova maca joj je da pegla kad voli, pa i gaće Ona navlaka za dasku za peglanje
< Poruku je uredio pocahontas -- 28.1.2015 17:08:17 >
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:07:24
mama2009
IZVORNA PORUKA: pocahontas A ova maca joj je da pegla kad voli, pa i gaće aaaaaa za dasku za peglanje, pomislila sam al reko nije valjda
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:09:09
bebaa
IZVORNA PORUKA: mama2009 IZVORNA PORUKA: pocahontas A ova maca joj je da pegla kad voli, pa i gaće aaaaaa za dasku za peglanje, pomislila sam al reko nije valjda Ja ni pomislila nisam,kontam neki peskiric za lice Mama ja te cekam i cekam i jos te nema,a sredila se da te ne prepadnem
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:10:48
Angelica
IZVORNA PORUKA: mama2009 IZVORNA PORUKA: pocahontas A ova maca joj je da pegla kad voli, pa i gaće aaaaaa za dasku za peglanje, pomislila sam al reko nije valjda neko je rekao mojoj svapici da sam MONK
_____________________________ Ljudi postaju nalik na kokoši, slabo vide i rano liježu. A jutrom žure na kopanje zbijeni u gomile duhana. Džepova usukanih od znoja dlanova zalaze svuda i u sve guraju nos.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:11:03
mama2009
IZVORNA PORUKA: bebaa IZVORNA PORUKA: mama2009 IZVORNA PORUKA: pocahontas A ova maca joj je da pegla kad voli, pa i gaće aaaaaa za dasku za peglanje, pomislila sam al reko nije valjda Ja ni pomislila nisam,kontam neki peskiric za lice Mama ja te cekam i cekam i jos te nema,a sredila se da te ne prepadnem hihihi, kako sutra radis tj od koliko....ako ti bahnem babaroga nemoj se prepasti
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:11:30
bebaa
Sad kontam...bas je fino vidjeti kako poklon izgleda uzivo...pa evo imamo carape....a ostalo???
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:12:46
bebaa
IZVORNA PORUKA: mama2009 IZVORNA PORUKA: bebaa IZVORNA PORUKA: mama2009 IZVORNA PORUKA: pocahontas A ova maca joj je da pegla kad voli, pa i gaće aaaaaa za dasku za peglanje, pomislila sam al reko nije valjda Ja ni pomislila nisam,kontam neki peskiric za lice Mama ja te cekam i cekam i jos te nema,a sredila se da te ne prepadnem hihihi, kako sutra radis tj od koliko....ako ti bahnem babaroga nemoj se prepasti Od 10 sati....sami se ti mozes prepasti mene...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:13:10
Hannica
IZVORNA PORUKA: mama2009 stigao moj poklon, havla swapusooo Lijepo, lijepo. ..
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:13:40
mama2009
IZVORNA PORUKA: bebaa IZVORNA PORUKA: mama2009 IZVORNA PORUKA: bebaa IZVORNA PORUKA: mama2009 IZVORNA PORUKA: pocahontas A ova maca joj je da pegla kad voli, pa i gaće aaaaaa za dasku za peglanje, pomislila sam al reko nije valjda Ja ni pomislila nisam,kontam neki peskiric za lice Mama ja te cekam i cekam i jos te nema,a sredila se da te ne prepadnem hihihi, kako sutra radis tj od koliko....ako ti bahnem babaroga nemoj se prepasti Od 10 sati....sami se ti mozes prepasti mene... super, 99% se vidimo bar na 5 min sutra
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:17:34
bebaa
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:19:35
Angelica
IZVORNA PORUKA: bebaa Sad kontam...bas je fino vidjeti kako poklon izgleda uzivo...pa evo imamo carape....a ostalo??? ja očekujem ovaj korzet uživo[sm=jezicek.gif
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:22:00
bebaa
IZVORNA PORUKA: Angelica IZVORNA PORUKA: bebaa Sad kontam...bas je fino vidjeti kako poklon izgleda uzivo...pa evo imamo carape....a ostalo??? ja očekujem ovaj korzet uživo[sm=jezicek.gif Kontamo se
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:23:46
Galicia
Drage moje, pokloni su puni pogodak. Cico, svaka cast na fixovima. Bas sam se ismijala. Onaj kuvar, i ona dascica, jel to onaj dio poklona "za guzu"?
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:25:10
mama2009
IZVORNA PORUKA: Galicia Drage moje, pokloni su puni pogodak. Cico, svaka cast na fixovima. Bas sam se ismijala. Onaj kuvar, i ona dascica, jel to onaj dio poklona "za guzu"? ma video cu ja vama sa citavim poklonom u akciji snimiti
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:30:53
koka i po
Jao poklona Zavrtit cete drugi ili treci krug
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:32:07
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Angelica IZVORNA PORUKA: mama2009 IZVORNA PORUKA: pocahontas A ova maca joj je da pegla kad voli, pa i gaće aaaaaa za dasku za peglanje, pomislila sam al reko nije valjda neko je rekao mojoj svapici da sam MONK Y(eo)ko Ono je to bio
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:33:02
ziki
Evo i mog poklona Hvala swapushoo moja
_____________________________ Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:34:39
Galicia
Ziki, kod tebe sve nesto oko sexa. Dobre gacke.
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Prvi nekreativni RR Swap 28.1.2015 17:36:49
animagical
IZVORNA PORUKA: Galicia Ziki, kod tebe sve nesto oko sexa. Dobre gacke. ovo su joj zimske, da je ne ubije propuh
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake