Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Waooo lijepih poklona ja sam ae onda bas obrukala al sto rekla vesela ovo mi je skola. mislim ja i moja swapica smo se uparile "5do 12". Prvi put u zivotu vidim da je na rr a ne da nesto znam o njoj al et moj swap je Nudzejma
Pa što oda par, to bi trebalo da je tajna do objavljivanja slika.
e bruke.ona je dobila moj simbolicnii swapic.sreca nije jos stavila sliku
Fini pokloni stvarno. A vi sto zabusavate, zasto uopste mislite da ste se provalile? Poklon je od srca.
Vala baš. Poklon je puno više od količine potrošenog novca.
Da. ja sam imala dvije ideje pri odabiru poklona: nesto bezobrazno, nesto od kozmetike i nesto za u guzicu Eh sad, to prvo sam se malo saulisala, ali daje prostora za neke ideje, a moze se provuci i kroz svakodnevnu upotrebu.
tako je i kod mene ima nesto šaljivo,nesto konkretno,nesto ua guzicu i nesto bezobrazno al sve su to sitnice neke al et meni tako bili fora i tako uradi
Sad kad vidjeh ove poklone,bas me nesto stid...Moji pokloni su simbolicni
. A zašto stid? To je meni sasvim OK. Baš ćete pokvariti swap ako budete tako kontale. Poklon je poklon, ne bi trebale gledati materijalnu vrijednost istog, bitna je dobra namjera.
necu vise,casna pionirska
Salim se,nije me stid...,samo su me malo iznenadili drugi nagovijesteni pokloni. Ja sam bas od poslala svojoj swapusi par sitnica i bilo mi je zabavno i smijesno kupovati za osobu koju apsolutno ne poznajem.Ako joj ne bude odgovaralo,neka proslijdi dalje...Ima neso za uspomenu,nesto za svakodnevnu upotrebu,nesto za u guzicu i cestitkica sa porukom
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Sad kad vidjeh ove poklone,bas me nesto stid...Moji pokloni su simbolicni
. A zašto stid? To je meni sasvim OK. Baš ćete pokvariti swap ako budete tako kontale. Poklon je poklon, ne bi trebale gledati materijalnu vrijednost istog, bitna je dobra namjera.