Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ove sto nisu poslale...nema prepisivanja JASNO! komandante izvini...ja vise nisam mogla cekati i ko kaze da ja i irena nismo bliske ...ispricale se sinoc preko zvr ko da se znamo sto godina
ako ne jedeš griote samo pošalji za Gracanicu
stavila u vitrinu za ukras ... ne mora se sve pojesti jel tako
ccc ponesi hediju kad podješ nama ovamo s obzirom da vjerovatno ni Ziki to ne jede ja cu,da ne propadne
s obzirom da cekam Ajlu da ustane pa cu u pošti da šaljem,sad cu da dodam i jedno pismo,čisto da swapuši svojoj obrazlozim ovu i umanjim osjecaj krivnje
ja upakovala bez ikakve poruke.. na um palo mi tek kad je zena zavrsila s pakovanjem
s obzirom da cekam Ajlu da ustane pa cu u pošti da šaljem,sad cu da dodam i jedno pismo,čisto da swapuši svojoj obrazlozim ovu i umanjim osjecaj krivnje
ja upakovala bez ikakve poruke.. na um palo mi tek kad je zena zavrsila s pakovanjem
e bar poruku imam
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
gdje ces to zaboraviti ....to je glavno ja da sam zaboravila nesto bi mi bilo
Waooo lijepih poklona ja sam ae onda bas obrukala al sto rekla vesela ovo mi je skola. mislim ja i moja swapica smo se uparile "5do 12". Prvi put u zivotu vidim da je na rr a ne da nesto znam o njoj al et moj swap je Nudzejma
Waooo lijepih poklona ja sam ae onda bas obrukala al sto rekla vesela ovo mi je skola. mislim ja i moja swapica smo se uparile "5do 12". Prvi put u zivotu vidim da je na rr a ne da nesto znam o njoj al et moj swap je Nudzejma
Pa što oda par, to bi trebalo da je tajna do objavljivanja slika.
Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti. Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi. Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.
Sad kad vidjeh ove poklone,bas me nesto stid...Moji pokloni su simbolicni
. A zašto stid? To je meni sasvim OK. Baš ćete pokvariti swap ako budete tako kontale. Poklon je poklon, ne bi trebale gledati materijalnu vrijednost istog, bitna je dobra namjera.
Fini pokloni stvarno. A vi sto zabusavate, zasto uopste mislite da ste se provalile? Poklon je od srca.
Vala baš. Poklon je puno više od količine potrošenog novca.
Da. ja sam imala dvije ideje pri odabiru poklona: nesto bezobrazno, nesto od kozmetike i nesto za u guzicu Eh sad, to prvo sam se malo saulisala, ali daje prostora za neke ideje, a moze se provuci i kroz svakodnevnu upotrebu.
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa ja sam imala dvije ideje pri odabiru poklona: nesto bezobrazno, nesto od kozmetike i nesto za u guzicu
ja kako god prebrojim, to su ti 3 ideje
mico matematičaru
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......