Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:07:00
pocahontas
Eh evo i mene
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:07:13
palachinken
I nemojte njake pjesme i poeziju slat
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:07:29
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Iman83 Limit, prijedlozi? 20, 30 KM? Puno, malo...izjasnite se?! Ma nelimitiraj novcano..nema potrebe Samo datum rok prijava pa do kada ces parove dati....i onda datum do kafase salje krajni rok....to da sbima priblizno stigne
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:08:17
Medić*
IZVORNA PORUKA: R&T@ Drugo pravilo: ne smije biti nista sto bi moglo proci na kreativnoj razmjeni... Onda jedino da kupujemo. No ima i krestivnih stvarcica i ideja, sta onda
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:08:18
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken I nemojte njake pjesme i poeziju slat
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:08:38
Medić*
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: palachinken I nemojte njake pjesme i poeziju slat
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:08:46
bebaa
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Iman83 Limit, prijedlozi? 20, 30 KM? Puno, malo...izjasnite se?! Nek nema limita ili ikakvih smjernica o vrijednosti. Nek svako salje sta hoce. Nebitno o cemu je rijec. I ne mora biti rucno radjeno Ma sta gid,od srca i s halalom,da se ne udavim... E bez zeze...moze biti od1 km pa nadalme...nekome ce u monentu i ta marka biti mozda puno.....da se ne presehavamo...sta kazete...
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:09:08
palachinken
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: R&T@ Drugo pravilo: ne smije biti nista sto bi moglo proci na kreativnoj razmjeni... Onda jedino da kupujemo. No ima i krestivnih stvarcica i ideja, sta onda Ma nem oraš kupovat, ima hrka po kući
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:09:34
damma
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: R&T@ Drugo pravilo: ne smije biti nista sto bi moglo proci na kreativnoj razmjeni... Onda jedino da kupujemo. No ima i krestivnih stvarcica i ideja, sta onda ja sigurno kupujem.. nemam ti ja ruke za to.. pa i naziv je nekreativni
_____________________________ 2004. 2008.
[Obrisana poruka] 20.1.2015 15:09:48
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:09:59
henna ze
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: R&T@ Drugo pravilo: ne smije biti nista sto bi moglo proci na kreativnoj razmjeni... Onda jedino da kupujemo. No ima i krestivnih stvarcica i ideja, sta onda Ma nem oraš kupovat, ima hrka po kući e blago onome koga ti zapadneš..pa jedan tablet lansiraš
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:10:08
palachinken
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: R&T@ Drugo pravilo: ne smije biti nista sto bi moglo proci na kreativnoj razmjeni... Onda jedino da kupujemo. No ima i krestivnih stvarcica i ideja, sta onda Onda bjež na kreativni swap
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:10:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: R&T@ Drugo pravilo: ne smije biti nista sto bi moglo proci na kreativnoj razmjeni... Onda jedino da kupujemo. No ima i krestivnih stvarcica i ideja, sta onda Ovo je nekreativni swap. Nema rucnih radova!!!
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:10:10
Hannica
joj palac.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:10:25
damma
IZVORNA PORUKA: palachinken I nemojte njake pjesme i poeziju slat ni to ja ne znam.. boze mili pa sta sam ja
_____________________________ 2004. 2008.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:10:40
tinkivinki
IZVORNA PORUKA: damma IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: R&T@ Drugo pravilo: ne smije biti nista sto bi moglo proci na kreativnoj razmjeni... Onda jedino da kupujemo. No ima i krestivnih stvarcica i ideja, sta onda ja sigurno kupujem.. nemam ti ja ruke za to.. pa i naziv je nekreativni ma i ja,da znam išta ja bih se za kreativni prijavila
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:10:46
bebacha
IZVORNA PORUKA: Iman83 Neka bude makismalan limit od 50 KM? Preko ne a manje svakako da. Da se ipak zene ne rasplamasaju. Dalje, ništa za djecu naravno. Ništa za muževe i dalju porodicu, misomor za svekrvu i to. Neka bude nesto sto ce ostaviti vas trag i uspomenu kod uparene forumasice. Cilj je to, ne sad da se rasipamo poklonima. Imate li vi kakvih pravila, ovo je zajednicki projekat. pa i ovo je lični poklon nekom
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
[Obrisana poruka] 20.1.2015 15:10:50
Brisani uporabnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:11:21
palachinken
IZVORNA PORUKA: henna ze IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: R&T@ Drugo pravilo: ne smije biti nista sto bi moglo proci na kreativnoj razmjeni... Onda jedino da kupujemo. No ima i krestivnih stvarcica i ideja, sta onda Ma nem oraš kupovat, ima hrka po kući e blago onome koga ti zapadneš..pa jedan tablet lansiraš Ili nosač za monitor, tastaturu bez samoglasnika, miša na točkić...i još jedan haiku uz to
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:11:46
Medić*
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: R&T@ Drugo pravilo: ne smije biti nista sto bi moglo proci na kreativnoj razmjeni... Onda jedino da kupujemo. No ima i krestivnih stvarcica i ideja, sta onda Onda bjež na kreativni swap ma nisam mislila na rucni rad vec ono kupim nesto sto znam da je kreativno ili ideja neka luda koja svakako kreativna zna biti
[Obrisana poruka] 20.1.2015 15:12:23
Brisani uporabnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:12:32
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Iman83 Neka bude makismalan limit od 50 KM? Preko ne a manje svakako da. Da se ipak zene ne rasplamasaju. Dalje, ništa za djecu naravno. Ništa za muževe i dalju porodicu, misomor za svekrvu i to. Neka bude nesto sto ce ostaviti vas trag i uspomenu kod uparene forumasice. Cilj je to, ne sad da se rasipamo poklonima. Imate li vi kakvih pravila, ovo je zajednicki projekat. Pa ako bude potrosno tj jestivo nece dugo uspomena trajat.a moze biti i to
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:12:32
Medić*
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: henna ze IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: R&T@ Drugo pravilo: ne smije biti nista sto bi moglo proci na kreativnoj razmjeni... Onda jedino da kupujemo. No ima i krestivnih stvarcica i ideja, sta onda Ma nem oraš kupovat, ima hrka po kući e blago onome koga ti zapadneš..pa jedan tablet lansiraš Ili nosač za monitor, tastaturu bez samoglasnika, miša na točkić...i još jedan haiku uz to valjam se
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:12:37
henna ze
ako budete slale tange..molim vas nemojte sintetičke..
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 15:12:55
bebaa
ja nemam ideje...
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake