RE: Prvi nekreativni RR Swap (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Napravimo zajedno

Poruka

Penelope82 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 11:58:55)

Covjece,prekreativan mi je taj vas trud da pakovanje poklona bude sto nekreativnije [sm=jezicek.gif]

MicoTico -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 12:00:29)

IZVORNA PORUKA: Penelope82

Covjece,prekreativan mi je taj vas trud da pakovanje poklona bude sto nekreativnije [sm=jezicek.gif]

Ja sam gledala samo da mi može stati u pakovanje, nisam bila kreativna, samo praktična[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

teacher75 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 12:02:39)

Ja sam uzela kovertu s baloncicima, 0,5km

Medi_87 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 12:06:32)

[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

moj je upakovan extra [sm=smiley36.gif]
sreca u nesreci ne micem iz kuce cekajuci svoj swapic [sm=sad.gif]

gagala -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 12:09:39)

a meni kao zakletom mrtvom kreativcu ovo je bio veliki izazov [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nadam se da će moja swapica biti zadovoljna, poklon je odaslat danas

imamo li već neke slike??

gagala -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 12:11:36)

IZVORNA PORUKA: Angelica

mene zanima da li otvaraju pakete?
Ja sam upakovala u vrećicu pa stavila u kutiju, tako da znaš svapušo ako budu otvarali vidjećeš po selotejpu[sm=smiley36.gif]

...i kaže mi čiko reci nam vrijednost paketa, pa rekoh to je poklon ne mogu reć, on u mene bleji [sm=smiley36.gif] i onda on stavi neku bezveze vrijednost...ne kontam za šta ce im ta vrijednost, razumijem kg, pita jel šta lomljivo ali vrijednost paketa[sm=zmeden.gif]-šta ih briga

osiguranje tokom transporta - ako nešto bude da znaju na koju sumu moraju isplatiti odštetu

gagala -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 12:14:04)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: R&T@

Kako se koja javi, mene znoj oblije...
Ja tek sutra u pohod na poklon...[sm=smiley9.gif]

Malo sam bolja. Moj ce veras muz donjeti, ja odabrala dala uputstva, on podigne i plati, sutra posalje i plati, haman on joj salje poklon [sm=smiley36.gif]

ćuti - mm se ponudio da mojoj svapuši na vrata odnese, lakše mu nego do pošte [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 12:14:25)

IZVORNA PORUKA: gagala

a meni kao zakletom mrtvom kreativcu ovo je bio veliki izazov [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nadam se da će moja swapica biti zadovoljna, poklon je odaslat danas

imamo li već neke slike??

swaPice ?

Hannica -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 12:26:26)

[sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 12:36:25)

Menu stigao poklon, dobila sam svašta u sve mi se dopada. [sm=zz_inlove.gif]
Swapušo hvala mnogo. [sm=smiley31.gif]
Čini mi se da si malo pretjerala .[sm=zz_wub.gif]
I još da ti kažem da je malo falilo da dobiješ jednu stvar istu kao što si poslala, donijela do kase i na izlazu ugledam nešto drugo i zamijenim.[sm=smiley36.gif]

Full Moon -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 12:36:54)

Jutros me muz zove i kaze stigao postar...ne zna se ko je bio znatizeljniji od nas...on sa upitnicima iznad glave, ja u iskusenju da mu kazem de otvori i opise sadrzaj ili kcerka koja ne vjeruje da nije namijenjeno njoj hahahaha...uglavnom stiglo i otvaram kad dodjem s posla ;-) eto swapuso ne brini stiglo je :-*

gagala -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 12:40:12)

mislim da sam uspjela biti totalno nekreativna

tek dvije stvarčice u kesicu ukrasnu, sve u običnu kutiju, adresa i to je to [sm=smiley1.gif]

Penelope82 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 12:40:44)

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Jutros me muz zove i kaze stigao postar...ne zna se ko je bio znatizeljniji od nas...on sa upitnicima iznad glave, ja u iskusenju da mu kazem de otvori i opise sadrzaj ili kcerka koja ne vjeruje da nije namijenjeno njoj hahahaha...uglavnom stiglo i otvaram kad dodjem s posla ;-) eto swapuso ne brini stiglo je :-*

reci im da otvore,reci im da otvore i kazu ti sta je [sm=zz_skip.gif][sm=smiley1.gif]

Full Moon -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 12:54:26)

IZVORNA PORUKA: Full Moon

reci im da otvore,reci im da otvore i kazu ti sta je [sm=zz_skip.gif][sm=smiley1.gif]
Hahaha...ne nagovaraj me...izdrzat cu :-P:-)

Full Moon -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 12:57:30)

Lose citirah...mobitel[sm=hudicek1.gif]

vjestica -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 13:34:13)

ja još nidokle[sm=smiley36.gif]
jel ono neklo reče da u knjižari ima jeftinije koverte ?
ja svaki put dam u pošti skoro 2 km za kovertu
eto nsiam ni z nala da sma tu kutiju što sam slala mici mogla samo umotati u papir, engo ja iuzelča najveću kovertu[sm=smiley36.gif]

ziki -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 13:36:28)

Ja sam u knjižari platila marku onu veliku A4 kovertu.
Lakše mi bilo da ja ovo moje kući ubacim nego u pošti da me čudno gledaju [sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
il prevrću očima ko jednom

Hanady RR -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 13:58:17)

Ja samo da javim da sma tu[sm=smiley36.gif]Moja swapice ne brini ujutro poklon prema tebi kreće...
ja ću učiniti sve da što prije dođe...
izvini što baš zadnji dan al tako mi ''grah'' ( a grah je odmor u mom slučaju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]) pao....
no biće to na vrijeme kod tebe

[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif]

EEDITH -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 14:15:51)

poslah i ja svojoj swapici kUvertu,ito onu sa mjehurićima da može nakon što otvori poklon liječiti živce i pucati balončiće [sm=smiley36.gif]

draga moja swapice,ako ti se ne bude svidjelo odmah me zovi da se vidimo pa mi se nagovori [sm=zz_playfull.gif]

u pravilima nisam skontala da li se uzela u obzir koverta i poštarina u onih 50 KM [sm=zz_giggle.gif]

salmy -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 14:25:28)

Ja necu moci ispostovati rok do Cetvrtka( ako sam dobro skuzila)
Iman zna zasto

moja swapuso nista ne brigaj sve tece po planu[sm=bravo.gif]

salmy -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 14:26:34)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja kako vidim vi ste se i ranije swapicile a mene niko nije uključivao [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]

to se picilo moja veseooo ne pitaj

zvončica -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 14:44:22)

E, poslala i ja maloprije....u zutoj koverti....nije teta trazila da vidi sta je [sm=smiley36.gif]

Swapuso, nadam se da ce ti se svidjeti....htjela sam nesto drugo, ali ne nadjoh....ovo su sitnice koje ti ostaju za uspomenu [sm=smiley1.gif]

EEDITH -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 14:49:28)

ja ništa nisam fotografisala,valjda zato imam swapušu [sm=smiley36.gif]

swapić moj [sm=smiley31.gif]

palachinken -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 14:59:20)

Dosao mi poklon!!!!!
Ovim putem zelim da odam pocast Iman na apsolutno genijalnom spoju ovog swap para. Pocet cu vjerovat u horoskop [sm=jezicek.gif]

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 15:02:53)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Dosao mi poklon!!!!!
Ovim putem zelim da odam pocast Iman na apsolutno genijalnom spoju ovog swap para. Pocet cu vjerovat u horoskop [sm=jezicek.gif]

[sm=bravo.gif]

Vezano za horoskop onda bi ti vesela bila par [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>