RE: Prvi nekreativni RR Swap (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Napravimo zajedno

Poruka

Medi_87 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (26.1.2015 21:17:16)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (26.1.2015 21:17:38)

Ja cu sutra 99%

irenaSA -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (26.1.2015 21:18:53)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: R&T@

IZVORNA PORUKA: Medi_87

moj swapic krenuo na put danas, moradoh raspakovati da vide sta je [sm=smiley29.gif]

Hvala na upozorenju...[sm=jezicek.gif]

Znaci ne pakovati, vec direktno tamo u balon kovertice [sm=smiley36.gif]
Jel saljete preporuceno ?

Ja sam preporučeno..ma bezveze u cijeni razlika a obično će se vući ko gladna godina[sm=smiley1.gif]

Angelica -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (26.1.2015 21:20:34)

IZVORNA PORUKA: teacher75

Znaci, najbolje je ne pakovati nego u posti uzeti kovertu il kutiju i tamo nek oni zapakuju?

pa et zavisi od šalteraša, meni nisu gledali

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (26.1.2015 21:22:58)

IZVORNA PORUKA: irenaSA

moj swapic krenuo na put danas, moradoh raspakovati da vide sta je [sm=smiley29.gif]

Znaci ne pakovati, vec direktno tamo u balon kovertice [sm=smiley36.gif]
Jel saljete preporuceno ?

Ja sam preporučeno..ma bezveze u cijeni razlika a obično će se vući ko gladna godina[sm=smiley1.gif]

Ma da,

bebacha -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (26.1.2015 21:25:01)

IZVORNA PORUKA: Angelica

Znaci, najbolje je ne pakovati nego u posti uzeti kovertu il kutiju i tamo nek oni zapakuju?

ja samo prebam kovertu
nema šanse da cu im otvorit da vide sta je unutra[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
nisu nikad ni trazili vala

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (26.1.2015 21:28:00)

IZVORNA PORUKA: bebacha

ja samo prebam kovertu
nema šanse da cu im otvorit da vide sta je unutra[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ih da zatraze morala bi, kao i ja [sm=smiley36.gif]

bebacha -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (26.1.2015 21:29:46)

ja samo prebam kovertu

al nisu nikad
a saljemo stalno
znali su pitat sta je unutra a ja kazem
garantujem da je sve po propisima,nista ne dozvoljeno i nista sto moze ugoziti druge pošiljke[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

bebacha -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (26.1.2015 21:30:34)

moj poklon spreman,zapakovan,sutra il eventualno prekustra samo da kupim kovertu i šaljem

nadam se da ce moja draga swapica biti zadovoljna

AnLu -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (26.1.2015 21:37:50)

sta bi da sam sta bezobrazno kupila [sm=jezicek.gif]

A bruka bi bila lijepa moja [sm=jezicek.gif]

srece direktno cu uruciti poklon[sm=jezicek.gif]

irenaSA -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (26.1.2015 21:48:38)

ja samo prebam kovertu

al nisu nikad
a saljemo stalno
znali su pitat sta je unutra a ja kazem
garantujem da je sve po propisima,nista ne dozvoljeno i nista sto moze ugoziti druge pošiljke[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Možda nisi sumnjiva ko ja[sm=zz_smoke.png][sm=zz_throwball.gif]
[sm=smiley2.gif]

Chilli -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (26.1.2015 23:31:58)

Kuku meni sta vi to saljete kad spominjete kutije [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]
I ja saljem sutra, danas nisam stigla, isli dr, poslije se mala unervozila. Swapuso, ja imam tremu [sm=zmeden.gif]

ziki -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 5:25:40)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Angelica, mislim da imaju određeno osiguranje, pa ti ako se zagube refundiraju. Lafo [sm=smiley36.gif]
Irena, to ti zavisi od poštara. Ako mu je mrsko da nosi, od odmah ostavi zuti papiric da se podigne u posti, a kao inace ponese pa tek ako te ne nadje u kuci, ostavlja zuti papiric - obavijest.

Ja sam se u decembru malo oko ovog u pošti ljutila jer fol nije me našo kući a ja mrdnula nisam iz kuće čitavo jutro.... e skoro zvoni na interfon da siđem po pakete- sva tri [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a možda i jer je jedan od paketića bio onak komplet, a na onoj naljepnici pisalo da je sexi halter pa da novi poštar promahala ko je [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 8:05:15)

IZVORNA PORUKA: Chilli

Kuku meni sta vi to saljete kad spominjete kutije [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]
I ja saljem sutra, danas nisam stigla, isli dr, poslije se mala unervozila. Swapuso, ja imam tremu [sm=zmeden.gif]

u BH pošti na D.malti nestalno kutija pa su moje ubacili u kovertu

Penelope82 -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 8:48:24)

IZVORNA PORUKA: Chilli

I ja se pitam?[sm=zmeden.gif]
Ja poslala jucer poslije posla preporuceno u koverti zutoj sa jastucicima....U posti sam kupila kovertu,pa sam pred radnicom poste i pakovala.Za svaki artikl me pitala ponesto...,bas je bila neprofesionalna...,nosina i po [sm=smiley36.gif]Na kraju me pita ko mi je primalac poste[sm=smiley36.gif]Zamalo da joj kazem "hajde,teto,odhebaus u skokovima!" [sm=smiley36.gif]
Uglavnom,kaze da bi joj moralo danas stici...[sm=smiley1.gif]

Draga moja swapuso,poklon je od srca i nadam se da ce ti se svidjeti [sm=rozica.gif]

EEDITH -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 9:05:31)

danas šaljem koverticu svojoj swapuši ,najvažnije je da sam smislila šta ću ,mislim da sam najnekreativnija,
a što se tiče dostave paketa i poštara,moj je najbolji,on meni sve pakete fino dostavi na posao
lijepo moje malo mIsto [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

irenaSA -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 9:39:26)

IZVORNA PORUKA: EEDITH

danas šaljem koverticu svojoj swapuši ,najvažnije je da sam smislila šta ću ,mislim da sam najnekreativnija,
a što se tiče dostave paketa i poštara,moj je najbolji,on meni sve pakete fino dostavi na posao
lijepo moje malo mIsto [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mislim da mene nisi nadmašila u nekreativnosti[sm=smiley36.gif]

palachinken -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 9:42:54)

Pa cilj je da posaljes nekreativan poklon. Ja sam prerezala kesu za poklone, savila rubove i uheftala je. Muž je otišao poslati.

palachinken -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 9:45:19)

Zvao me kurir, naravno on otišao kući, tamo nikog nema, pa eto ganjat ćemo se danas.[sm=smiley36.gif] Jesam uzbuđena!

Medić* -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 10:18:10)

Pa cilj je da posaljes nekreativan poklon. Ja sam prerezala kesu za poklone, savila rubove i uheftala je. Muž je otišao poslati.

Ej ti, duso nekreativna upravo mi dade ideju za nekreativno pakovanje[sm=smiley36.gif]

palachinken -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 10:35:06)

Ej ti, duso nekreativna upravo mi dade ideju za nekreativno pakovanje[sm=smiley36.gif]

E to ti može proći kod ovih kurira, pošta ima svoje standarde. Mi imamo ugovor s euroexpressom pa mi nije neka razlika u poštarini

koka i po -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 10:36:58)

ja planiram desant na postara[sm=smiley36.gif]

ziki -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 10:43:55)

E to ti može proći kod ovih kurira, pošta ima svoje standarde. Mi imamo ugovor s euroexpressom pa mi nije neka razlika u poštarini

primjetila sam, kad kupujem po nešto sve poštarina 6-7 km a ja pitala za cijenu oko 12 km

salmy -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 10:46:00)

.

MicoTico -> RE: Prvi nekreativni RR Swap (27.1.2015 11:01:02)

Poslah i ja svojoj swapuši.
Baš me iznendila mala cijena poštarine, platih 4.8 KM za paket. Ne pitah kad stiže, kontam kad sam nedavno u federaciju slala, još praznici bili, stiglo za 3 dana, valjda će i sad tako.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>