Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mene zanima da li otvaraju pakete? Ja sam upakovala u vrećicu pa stavila u kutiju, tako da znaš svapušo ako budu otvarali vidjećeš po selotejpu
...i kaže mi čiko reci nam vrijednost paketa, pa rekoh to je poklon ne mogu reć, on u mene bleji i onda on stavi neku bezveze vrijednost...ne kontam za šta ce im ta vrijednost, razumijem kg, pita jel šta lomljivo ali vrijednost paketa -šta ih briga
osiguranje tokom transporta - ako nešto bude da znaju na koju sumu moraju isplatiti odštetu
Menu stigao poklon, dobila sam svašta u sve mi se dopada. Swapušo hvala mnogo. Čini mi se da si malo pretjerala . I još da ti kažem da je malo falilo da dobiješ jednu stvar istu kao što si poslala, donijela do kase i na izlazu ugledam nešto drugo i zamijenim.
Jutros me muz zove i kaze stigao postar...ne zna se ko je bio znatizeljniji od nas...on sa upitnicima iznad glave, ja u iskusenju da mu kazem de otvori i opise sadrzaj ili kcerka koja ne vjeruje da nije namijenjeno njoj hahahaha...uglavnom stiglo i otvaram kad dodjem s posla ;-) eto swapuso ne brini stiglo je :-*
< Poruku je uredio Full Moon -- 27.1.2015 12:40:01 >
Jutros me muz zove i kaze stigao postar...ne zna se ko je bio znatizeljniji od nas...on sa upitnicima iznad glave, ja u iskusenju da mu kazem de otvori i opise sadrzaj ili kcerka koja ne vjeruje da nije namijenjeno njoj hahahaha...uglavnom stiglo i otvaram kad dodjem s posla ;-) eto swapuso ne brini stiglo je :-*
reci im da otvore,reci im da otvore i kazu ti sta je
reci im da otvore,reci im da otvore i kazu ti sta je Hahaha...ne nagovaraj me...izdrzat cu :-P:-)
ja još nidokle jel ono neklo reče da u knjižari ima jeftinije koverte ? ja svaki put dam u pošti skoro 2 km za kovertu eto nsiam ni z nala da sma tu kutiju što sam slala mici mogla samo umotati u papir, engo ja iuzelča najveću kovertu
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ja samo da javim da sma tu Moja swapice ne brini ujutro poklon prema tebi kreće... ja ću učiniti sve da što prije dođe... izvini što baš zadnji dan al tako mi ''grah'' ( a grah je odmor u mom slučaju ) pao.... no biće to na vrijeme kod tebe