Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
stigao mi poklon od swapuse p.s.....draga moja bas ti hvala. razgovarala sam sa postarom i kaze da je tvoj poklon trebao stici. ako se slucajno zagubi saljem potjernicu.rok je 15 dana. i reci svom postaru kada sitgne(ako stigne) da cu ga gore poderati kad ga vidim nego tvoj cuko
Prije 5 min. dobila sam svoj swap...prelijepa je i kao da si bila kod mene legla je uz sve , kao da sam je ja kupila ...ali mi je mnogo bitnije ono što ona znači Kad sam dobila swap mm, i S su svi s nestrpljenjem i radoznalošću čekali da otvorim... S mi je ukrala dio poklona..neću joj dirati radosti... Od srca ti hvala swapušo
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Eh da , zaboravila sam, ja sam poklone stavila u kutiju od cipela, pa zamotala papirom, a u toj kutiji sam dobila nešto nedavno od vještice naše. Elem, to je neka RR kutija
Eh da , zaboravila sam, ja sam poklone stavila u kutiju od cipela, pa zamotala papirom, a u toj kutiji sam dobila nešto nedavno od vještice naše. Elem, to je neka RR kutija
A jele nema slikanja do četvrtka? Joj gdje li je onaj kurir s mojim poklonom, nestrpljiva sam pravo. Sad cu ja muža poslat da ga ganja po gradu
a moje swaPice nema, dobila poklon i pala u depresiju
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
A sad pitanje jesmo li mi trebale da slikamo što šaljemo il šaljemo što dobijemo.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......