Hanady RR
|
prenos postova IZVORNA PORUKA: melly zdravo svima, imam sina 17 mje. je star i opet sam trudna....drago mi je jer sam prvu trudnocu imala vanmatericnu i ostranjen mi je lijevi jajovod pa je mogućnost 50% manja .... godinu dana posle operacije sam ostala trudna i dobila zdravog sina....nisam se cuvala 3 mjeseca i ostala sam ponovo trudna..... sretna sam al me neki strah uhvatio..... kako sa dvoje tako male djece.....da li je razlika mala i da li ce se mali moci naviknuti.... sta vi mislite... IZVORNA PORUKA: klemzi Draga mely,napisah poruku i ne prođe..Ja imam sestru stariju od mene 18 mjeseci i mogu ti reći da nema ništa ljepše na svijetu .Vjerujem da je mami bilo teško u početku, tako kaže,ali kad se navikla bilo je super Uživaj mila i no sikiriki! IZVORNA PORUKA: tajra Prvo, cestitam od srca Nije ni kod mene velika razlika, jer ja vjerujem da je tako bolje... Na forumu imas zenica koje imaju i manju razliku, npr. ivanak... Starije dijete ce se super snaci, samo tebi ce u pocetku biti frka... sa dvije bebe razlicitih potreba... I imat ces manje snage nego u prvoj trudnoci... Naoruzaj se vitaminima, zdravom hranom i odmaraj svaku sekundu koju uhvatis slobodnu... IZVORNA PORUKA: aida. Mila ako je tako sudjeno onda je tako najbolje... Vjerujem da te strah... I ja sad kad pomislim sta da nam se desi, uhvati me takav strahhh...uhhh... ali sigurna sam da ces ti to najbolje izdrzat i trebas bit zahvalna Bogu sto ces imat tu srecu da imas jos jedno dijete jer kao sto kazes 50% manje su mogucnosti... Skupi snage i vidjet ces..brzo ce se odhraniti IZVORNA PORUKA: melly hvala vama na savjetima.... sve me nesto strah jer je mali maza i pozeli me jer svaki dan radim pa hoce da ga nosam a strah me jer je tek mlada trudnoca a njemu nemozes dokazati.... IZVORNA PORUKA: enisa_sara IZVORNA PORUKA: melly imam sina 17 mje. je star i opet sam trudna.... Ih to nije rano , moja seka je imala 4 mj. kad je mama opet ostala trudna. I rodim se ja Čitav život smo, pa i danas, kao nokat i prst To je krasno!!!! Želim ti ugodnu trudnoću i sretno!! IZVORNA PORUKA: aida. IZVORNA PORUKA: enisa_sara IZVORNA PORUKA: melly imam sina 17 mje. je star i opet sam trudna.... Ih to nije rano , moja seka je imala 4 mj. kad je mama opet ostala trudna. I rodim se ja Čitav život smo, pa i danas, kao nokat i prst To je krasno!!!! Želim ti ugodnu trudnoću i sretno!! jadna tvoja mama salim se, hehhe... al samo kad pomislim da sad ostanem trudna.... uuuu valja za to imat hrabrosti... IZVORNA PORUKA: Gracanka Melly,nemaš zbog čega brinuti,mojoj starijoj je bilo 17 mj kada sam rodila drugu...sve zavisi kakva će beba biti sama od sebe,najbitnije je da je ne učiš na ruke,i radi sebe a i radi sina,imat će dovoljno vremena da se privikne na bebu a neće osjećati ljubomoru,tako je bar bilo kod moje male. Ma šta da ti kažem,tvoj mali će biti veći,pusti i njega da i on malo učestvuje u oblačenju,kupanju,itd.biće mu zanimljivo,joj,moja Hana je mislila da je to beba za igrati,nikako joj nije jasno što joj je nedam,ne znam kako se zove onaj crtani što maca lovi žutu pticu,ali tako je i ona sjedila ispred krevetića i pokušavala je dohvatiti,na kraju je gađala medama.... Nadam se da ja tebe ne zastraši,nije mi bila namjera,ali kažem tvoj je mali veći,i biće ti sigurno dosta lakše,meni je nekako do 9-10 mj bilo nezgodno,a sad miiiilina,i što mi je najdraže,moja Hana više nije sama,ima se s kim igrati...a prije sam je stalno morala vodati gdje ima djece jer mi je žao bilo. A normalno je da te je strah,ali vidjećeš kad ako Bog da beba dođe da to nije tako strašno kako ti se sad možda čini,biće to sve kako treba,nemoj se brinuti! IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: enisa_sara IZVORNA PORUKA: melly imam sina 17 mje. je star i opet sam trudna.... Ih to nije rano , moja seka je imala 4 mj. kad je mama opet ostala trudna. I rodim se ja Čitav život smo, pa i danas, kao nokat i prst To je krasno!!!! Želim ti ugodnu trudnoću i sretno!! Potpisujem da nije rano.Ja sam rodila sina kad je curici bilo 1' mjeseci i evo ih sad se zajedno igraju,uzivaju jedno u drugom i presretna sam sto mi je Bog dao nekoga s kim ce moja curica da se druzi,a i jer mali braco ima stariju seku:). Sretno,draga,uzivaj u svakom trenutku,opusti se i vidjeces kako ce sve biti kako i treba. IZVORNA PORUKA: enisa_sara IZVORNA PORUKA: aida. IZVORNA PORUKA: enisa_sara IZVORNA PORUKA: melly imam sina 17 mje. je star i opet sam trudna.... Ih to nije rano , moja seka je imala 4 mj. kad je mama opet ostala trudna. I rodim se ja Čitav život smo, pa i danas, kao nokat i prst To je krasno!!!! Želim ti ugodnu trudnoću i sretno!! jadna tvoja mama salim se, hehhe... al samo kad pomislim da sad ostanem trudna.... uuuu valja za to imat hrabrosti... Ali joj je, zato, dragi Bog dao mirnu bebu - mene Kaže, nahrani me, presvuče i ja se "sama" igram, dok je sestra bila...... užas beba Uglavnom, sve brzo prođe a nas dvije imamo jedna drugu, sve smo zajedno prošle , ne mogu zamisliti život bez nje!! Nema dana da se makar po 2x ne čujemo Puno volim svoju sis. Izvinjavam se na OT