elmaL -> RE: Koliku razliku napraviti?q (1.12.2014 23:04:28)
|
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: elmaL IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: ananas_ze Ima li svjezijih iskustava? Amyla? Hapymum? ElmaL? Što manju to bolju [sm=smiley36.gif] Bude malo guravo u početku ali se kasnije posloži. Meni je svaka mama sa kojom sam pricala a ima malu razliku rekla isto ovo sto ti kazes. Preporucila mi je malu razliku. Dok recimo vecina mama sa velikom razlikom mi je rekla da zali sto je toliko cekala sa drugim djetetom i zbog sebe i starijeg djeteta. U nasem slucaju veca razlika, 4,5 godine super. Ne zalimo sto nismo prije. Djecak samostalan, zreo, voli seku, nema ljubomore. Pricuvat ce je kao bas veliki. Igraju se vec skupa. Mama jako odmorna. Uglavnom pun pogodak[sm=smiley1.gif] Dobro, to je opet neka srednja fina razlika, nije bas velika. Meni su se uglavnom zalile zene sa razlikom 5 i vise godina. Naravno sve ima svojih prednosti, kad je veca razlika sigurno je lakse u pocetku u smislu da je dijete samostalnije i moze i pripomoci u mnogo cemu. Ja sam od sestre starija 3 ipo godine a od brata 7 i voljela bih da je sto manja razlika medju nama, ali sta je tu je.
|
|
|
|