Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Skorpija moja Ana podobro pobija tu tvoju konstataciju ...ona od ljubomore se cupa, samara, udara glavom od pod, kad vidi da je mekano, zavrati tepih pa od laminat, pa glavom od zid...sve ljubomora...
Skorpija moja Ana podobro pobija tu tvoju konstataciju ...ona od ljubomore se cupa, samara, udara glavom od pod, kad vidi da je mekano, zavrati tepih pa od laminat, pa glavom od zid...sve ljubomora...
gvendy ja to boldirano piše nako, et čisto da me želja mine, majke mi kad vidim ženu koja ima starijeg dječaka i mlađu curicu, mene kao da uhvati jedna vrsta ljubomore, kao eto ona je uspjela , ima curicu, isto luđakinja
ma ista sam ti takva,ludjakinja Imam prijateljicu koja je nedavno rodila curicu(a ima starijeg djecaka) i ja na nju tako gledam i govorim joj blago tebi.Ma luda sam za curicama,podjem samo od toga kad se ovako vole ovi mangupi kako se tek vole djevojcice ma sta cu ako ne bude drugo zensko bice trece,cetvrto...zato treba manju razliku,valja to stici a sada ozbiljno...licno msilim da je bolja manja razlika dok smo u fazonu.Ja se ne bi dvoumila da imam posao(pa da je i deckic),jer trenutno mm samo radi
gvendy ja to boldirano piše nako, et čisto da me želja mine, majke mi kad vidim ženu koja ima starijeg dječaka i mlađu curicu, mene kao da uhvati jedna vrsta ljubomore, kao eto ona je uspjela , ima curicu, isto luđakinja
ma ista sam ti takva,ludjakinja Imam prijateljicu koja je nedavno rodila curicu(a ima starijeg djecaka) i ja na nju tako gledam i govorim joj blago tebi.Ma luda sam za curicama,podjem samo od toga kad se ovako vole ovi mangupi kako se tek vole djevojcice ma sta cu ako ne bude drugo zensko bice trece,cetvrto...zato treba manju razliku,valja to stici a sada ozbiljno...licno msilim da je bolja manja razlika dok smo u fazonu.Ja se ne bi dvoumila da imam posao(pa da je i deckic),jer trenutno mm samo radi
jooj gvendy a ja upravo iz tog razloga ne mogu da se odlučim, sve kontam ako dobijem otkaz odmah ću drugo
ja niti jendo drugo dijete pred njim ne smijem pogladiti po obrazu, a nedaj bože da ga izmem u naručje, on napad dobiva, pjkesni se lupa glavom od pod, a to nije smao na djecu, ako se mam i ja zagrlimo pred njim isto se dešava, čak ne dopušta ni da napriomjer noge stavim mm u krilo kad gledamo TV, odmah me hvala za ruku i vuče me
Ma ovo rade skoro sva djeca. I S je ovo radila a i B sada. Ovo je faza
Hahaha.. L. je imala periode ljubomore, pa onda nešto manje i tako u krug se vrti. Eto sada će joj 3 godine i navaljuje da joj rodim sestru, blago meni ako joj rodim brata hahahah, ima da se napuše kao malo ko..
Elem, ne znam kako će biti, ali to će se samo pokazati, sigurna sam da ću već nekako uspjeti snaći se sa problemčićima....valjda?
E meni se sad upravo ovo poklopilo - ugovor do kraja godine i onda ništa, ali me nije briga iskreno. Smanjit ćemo prohtjeve ali ću s drugom bebom biti koliko god me bude trebala (Emu ostavila sa 4 mjeseca i uvijek sam je željna). A produženje ugovora me je držalo da ne ostanem trudna i čim sam saznala da zaista neće više toga biti, odlučila se za bebu. Jer da sam sačekala da nađem novi posao, pa onda da se ustalim da me ne nogiraju, pa bi onda našla neki drugi razlog... I bit ću sa Emom konačno taman u razdoblju kad se možemo lijepo družiti - od 3 do 5 godina .
hahahah i kod mene ista stvar :) ja sve govorim adinu:"kad ti se rodi seka..." a on namjerno govori da bi volio bata bas imam zelju da ovaj put bude zensko a ako i ne bude nema veze :)
Adin i sad kad mu nesto govorim da u stomaku ima beba itd. on ko fol ljubi a kad se naljuti hoce da me udari i sve mi prijeti udarit cu bebu al ja sam njemu rekla da ce mu beba svasta donijet(jer on je interesdjija..voli samo one koji mu kese donose :) i on je reko da ce mu beba donijer Rorija ma reko sve ce ti donijet samo je nemoj ubit on je inace puno ljubomoran i neda da drugu djecu mazim al eto u zadnjih par mjeseci se smirio i to dobro... nadam se da nece praviti puno problema kad se beba aBd rodi pokusat cu da mu sto vise vremena posvetim u to vrijeme da se ne osjeca zapostavljen a kako cu to uspjeti ne znam jer on je bas razmazen .eeee nek mi je bog na pomoci
Jede Adin medeno srce i zagrize jednom te stavi onaj komad na stomak i kaze jedi i onda poljubi stomak
dusa mamina
aaaa, dusa slatka moj nebi dao kako ja znam . Jer kad mi dodje prijateljica ona je trudna sad nekad treba da rodi pa stomacic pred njom, pa ce njoj anel, mama idi opta i donese loptu meni i kaze daj mami oce i anju optu(da mu stavim pod maijcu ) Kaze nije opta beba tu ... On gleda cudno, nejasno mu pa nosi bebu pa vice beba i opta tu..(beba i lopta zajedno u tibi)
Dusa draga, pa on svoju bebu vec hrani. Felix??? Jesi li to kreula u psihicke pripreme
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Mi smo u petak bili kod prijatelja, kod naše "tete" koja sad ima bebicu, djevojčicu od 2,5mj. L. se nije htjela odvojiti od nje, samo je ljuljala u ljulji, pjevala joj, čuvala je za ručicu, mazila je po glavi i šuškala kada bi malena zaplakala. Tako je slatka bila.... I opet me pitala kada ću ja njoj roditi sestlu?
Baš me raznježila...
Luna je preslatka, ona jedva čeka svoju seku. Mi od vikenda imamo bata i seku- bijelog zeca i plavu macu. Maca je fina i kulturna, prava seka(namam pojma odakle mu ovo) hrani im kašom od breskve i pokriva svojim ćebencetom kad je bio beba. Inače me pita da malo otvorim stomak da malo bato izađe da se igraju, batu je dao svoje majstor Bobove i svu malu mehanizaciju.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ja sam u fazi "razmisljanja" ,prva beba je napunila 2 godine ,ali nekako se nadam da se nece drugo bas odmah "zakaciti" taman sam se malo razrahatila a opet sa druge strane mozda je i vrijeme jer mi je za prvu trudnocu trebalo 8 mjeseci...ne znam ni sama da li je to mala razlika ,muz voli djecu(a i pomaze oko djeteta koliko toliko) sad sam jos gore u nekoj panici nego kad sam se odlucivala za prvo djete....
Definitivno se puno toga i ne može planirati. Pravi je trenutak kada god to majka osjeti iznutra .
Htjela već prije njenog 2og rođendana, pa odustala - muž otišao vani, moj posao HAOS, pa sam onda poslje prestala tu raditi, pa sam onda počela raditi na novom poslu, pa dok prođe probni rad, pa ovo pa ono. I eto sad bila biohemijska, nije ništa strašno, znam česta pojava, znam sreća pa nije beba se zakačila pa poslje spontani, sve znam. Ali potajno me kopka misao "Šta ako se ne bude dalo? Ovoliko mjeseci, pa i godinu dana sam odgađala a sada se to može okrenuti protiv mene?!" Eh, nadam se da su to samo gluposti o kojima razmišljam....
Iskreno, žao mi je što moja djevojčica nema već seku, jer je već mjesecima želi. Vjerujem i znam da nije jednostavno, možda bude čak i užasno - neko vrijeme. Ali na duže staze to djete ima nekog "svog", doživotno!