aida. -> RE: Koliku razliku napraviti? (18.3.2011 23:31:50)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 lana jeste mirna al mi fali malo vremena za sebe, ja nju rijetko ostavljam, kad ne radim 90% vremena sam s njom, pozeljela sam da se "ispusem" malo, da napunim baterije, da bar cesce mogu ici na zumbu ili izaci navecer s prijateljicama, vratila bi mi se energija. a kontam sa 2 djece pogotovo nigdje prispjela nisam, a da ne govorim s troje Ej potpuno te razumijem, jos ja sam bas mlada i opet ostavljam Erola cesto mami i izlazim i pijem i lumpujem, provodim se, uzivam... Ali do sada, dok nije malo "porastao" samo sto nisam izludila... I kad pomislim na drugo dijete, mislim da bi mi tu bio kraj svemu, da bi se zivot sveo samo na djecu a ja to ne zelim. Naravno, nema vece srece nego svoje dijete, ali ja nisam taj tip koji ce sjediti u kuci i brati igracke vazda... Dosta za ovim jednim[sm=smiley36.gif] I stvarno kada vidim koliko vas planira cak i trece, bas se zamislim, jel to do mene [sm=smiley36.gif] ja sad kazem MOOOOOOZZZDAAAA nekad drugo... Uopste me nije, da kazem, iscil.. Jednostavno, treba mi vise vremena za sebe, i divim vam se koje planirate i trece, al stvarno. A teacherko, za bebu nikad ne moze biti kasno [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|