veeseelaa -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:34:13)
|
IZVORNA PORUKA: MamiAli Pa da, rijetko, vrijeme nas gazi, jako smo umorni iskreno. Spava nam se u 21h već, tako da smo oboje često ni za što. Ali nam lijepo dođe i to u 15 dana. Uglavnom je to od njega. Inicijator seksa sam uvijek ja, ali baš uvijek ili nekim gestom, znakom ili pitanjem otvorenim. On ne. Ali funkcionišemo. Možda je i to znak nečega ? meni zaista nije jasno.... pretpostavljam da ste mladji par dobro ajde umor, što kaže mm ja za to nikad nisam umoran [sm=smiley36.gif] al jednom u 3-4 dana, bar toliko.... puno je 15 dana e sad kažu da ima neko da mu je takav libido, da urijetko ima potrebu, ja nešto ne vjerujem il je preokupiran nekim belajom[sm=zmeden.gif], il jednostavno ona druga strana ubi želju u njemu nekim stavom/gardom i sl.... kad su dvoje u vezi, vrhunac njihovog odnosa je vodjenje ljubavi, tako pokazujemo i dokazujemo da nekog želimo/volimo kao partnera.... da nas privlači.... sve drugo ja ne prihvatam, nije mi jaran, pa i za 15 dana bi se nedje i s jaranom zgombala bem ga [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|