RE: Savjet ako moze..? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

veeseelaa -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:01:07)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

jel se ljudi fakat tako na svakom koraku varaju?

ja se isto ibretim ovome
ovdje na RR svi su u skladnim brakovima
tako gledano statistisčki manje su nam šanse kao članicama RR da nas muz prevari, nego nekoj članici nekog drugog portala

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

a tek što nema šansi da mi prevarimo muževe....sve svetica do svetice[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ima neke koje hebu statistiku [sm=smiley36.gif]

al čas hebu , čas je ne hebu [sm=smiley36.gif]

ovisi ko ocjenjuje

ladyblue RR -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:03:06)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ja mislim da se ova žeMska treba obrijat isto...da on toliko sređujući sebe njoj to poručuje indirektno...[sm=zmeden.gif]

eh u to ti se ja ne razumiM...ja se samo u ćune razumijem. u pice ne zagledala vala [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:05:30)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Ja mislim da se ova žeMska treba obrijat isto...da on toliko sređujući sebe njoj to poručuje indirektno...[sm=zmeden.gif]

eh u to ti se ja ne razumiM...ja se samo u ćune razumijem. u pice ne zagledala vala [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Pa kontam...pere se depilira čoJk...reko upućuje joj poruku...ženo daj se malo dohavizaj, vakat je[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:05:40)

Pa mozda tako i radi [sm=smiley36.gif]
Mozda joj smeta sto u po noci ustaje i tusira se [sm=jezicek.gif]

MicoTico -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:08:00)

MamiAli, ja ne kontam što se ti žališ, hB čovjek se dozvao pameti, bolje ikad nego nikad,... Vala i tebi svaka čast kad si mogla sa njim takvim biti. Neka se on dozvao, biće ugodnije za oboje.

Medić* -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:09:45)

Meni je ovdje mama vise problem ta vasa seksualna neaktivnost, zajednicka :)

Hannica -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:21:48)

Možda je pripremio mikrofon da mu otpjevaš koju pjesmicu?! [sm=jezicek.gif]
Ili bar recitaciju.[sm=smiley36.gif]

MamiAli -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:22:16)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Na šta misliš?

Hanady RR -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:22:42)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Možda je pripremio mikrofon da mu otpjevaš koju pjesmicu?! [sm=jezicek.gif]
Ili bar recitaciju.[sm=smiley36.gif]

[sm=zz_cry.gif]

Medić* -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:24:17)

IZVORNA PORUKA: MamiAli

Na šta misliš?

Pa cini mi se da si spomenula da rijetko imate odnose, u 15 dana nesto ili ja to pogresno skontah.
Ako je tako da se malo zadate u akciju :)

Hannica -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:24:40)

Na šta misliš?
Misli na sex svako 15 dana.

MamiAli -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:28:47)

Pa da, rijetko, vrijeme nas gazi, jako smo umorni iskreno. Spava nam se u 21h već, tako da smo oboje često ni za što. Ali nam lijepo dođe i to u 15 dana. Uglavnom je to od njega. Inicijator seksa sam uvijek ja, ali baš uvijek ili nekim gestom, znakom ili pitanjem otvorenim. On ne. Ali funkcionišemo. Možda je i to znak nečega ?

Medić* -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:31:34)

Pa da, rijetko, vrijeme nas gazi, jako smo umorni iskreno. Spava nam se u 21h već, tako da smo oboje često ni za što. Ali nam lijepo dođe i to u 15 dana. Uglavnom je to od njega. Inicijator seksa sam uvijek ja, ali baš uvijek ili nekim gestom, znakom ili pitanjem otvorenim. On ne. Ali funkcionišemo. Možda je i to znak nečega ?

Pa ne znam sta bih ti rekla...
Malo inovacija u tu sveru vaseg zivota da unesete, da nesto promijenite, da malo vrijeme vi pregazite..otvoreno pricate o vasem intimnom zivotu...

veeseelaa -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:34:13)

meni zaista nije jasno.... pretpostavljam da ste mladji par
dobro ajde umor, što kaže mm ja za to nikad nisam umoran [sm=smiley36.gif]
al jednom u 3-4 dana, bar toliko.... puno je 15 dana

e sad kažu da ima neko da mu je takav libido, da urijetko ima potrebu, ja nešto ne vjerujem
il je preokupiran nekim belajom[sm=zmeden.gif], il jednostavno ona druga strana ubi želju u njemu nekim stavom/gardom i sl....

kad su dvoje u vezi, vrhunac njihovog odnosa je vodjenje ljubavi, tako pokazujemo i dokazujemo da nekog želimo/volimo kao partnera....
da nas privlači....

sve drugo ja ne prihvatam, nije mi jaran, pa i za 15 dana bi se nedje i s jaranom zgombala bem ga [sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 13:39:16)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni zaista nije jasno.... pretpostavljam da ste mladji par
dobro ajde umor, što kaže mm ja za to nikad nisam umoran [sm=smiley36.gif]
al jednom u 3-4 dana, bar toliko.... puno je 15 dana

e sad kažu da ima neko da mu je takav libido, da urijetko ima potrebu, ja nešto ne vjerujem
il je preokupiran nekim belajom[sm=zmeden.gif], il jednostavno ona druga strana ubi želju u njemu nekim stavom/gardom i sl....

kad su dvoje u vezi, vrhunac njihovog odnosa je vodjenje ljubavi, tako pokazujemo i dokazujemo da nekog želimo/volimo kao partnera....
da nas privlači....

sve drugo ja ne prihvatam, nije mi jaran, pa i za 15 dana bi se nedje i s jaranom zgombala bem ga [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

MamiAli -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 14:59:42)

I sama često mislim kako je to zaista rijetko što mi imamo. Evo 7 godina smo u braku i možda smo samo jednom vodili ljubav pod svjetlom. Uvijek je to u mraku. Nikad se ne gledamo. Jedan od razloga sada je što je dijete sa nama tu, pa moramo biti tihi, da nas ne čuje i ne vidi.
Ali mislim da možda i to "krade" mogućnost neke inovacije. Ja čak osjećam stid još uvijek pred mužem. Nekad pomislim da će pomisliti, kada bih nešto i počela izvoditi, jest si umislila da je nešto ili glupa je. Jel neka imala sličan problem? Nekako sam suzdržana iako nastojim da mu zaista udovoljim.

Teddy Bear -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 15:18:00)

MamiAli , kad uspavate dijete, otidjite u drugu prostoriju pa akcijajte, nije problem sto nemate sex po danu, nemam ga ni ja , al tebi fali samopouzdanja, moras se nekako "odblokirati", predati se samom cinu sexa, predati se muzu, i uzivati, sto je redovniji sex, to je zdraviji odnos izmedju partnera. A sto bi se sebe stidjela kad si pred muzem, sredi se, dotjeraj, uzivi se malo u ulogu ljubavnice .

bebaa -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 15:26:39)

IZVORNA PORUKA: Teddy Bear

MamiAli , kad uspavate dijete, otidjite u drugu prostoriju pa akcijajte, nije problem sto nemate sex po danu, nemam ga ni ja , al tebi fali samopouzdanja, moras se nekako "odblokirati", predati se samom cinu sexa, predati se muzu, i uzivati, sto je redovniji sex, to je zdraviji odnos izmedju partnera. A sto bi se sebe stidjela kad si pred muzem, sredi se, dotjeraj, uzivi se malo u ulogu ljubavnice .

Ja se s tobom uvijek slazem....[sm=smiley1.gif]

veeseelaa -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 15:33:20)

I sama često mislim kako je to zaista rijetko što mi imamo. Evo 7 godina smo u braku i možda smo samo jednom vodili ljubav pod svjetlom. Uvijek je to u mraku. Nikad se ne gledamo. Jedan od razloga sada je što je dijete sa nama tu, pa moramo biti tihi, da nas ne čuje i ne vidi.
Ali mislim da možda i to "krade" mogućnost neke inovacije. Ja čak osjećam stid još uvijek pred mužem. Nekad pomislim da će pomisliti, kada bih nešto i počela izvoditi, jest si umislila da je nešto ili glupa je. Jel neka imala sličan problem? Nekako sam suzdržana iako nastojim da mu zaista udovoljim.

a joj, baš si medena

draga njima je toliko stalo da ga zavuku, da oni uopće ne vide neke naše mane tipa strija, malo viška i sl, mislim ako je to razlog zbog kojeg se stideš voditi ljubav pod svjetlom...

treba ti malo sigurnosti, u sebe, pa iako tm da neku neprimjerenu upadicu, tipa "šta ti bi", odgovori i ti njemu u nekom šaljivom fazonu
vjeruj mi ljudi uvijek lako pristaju na bolje ;-))

Hannica -> RE: Savjet ako moze..? (9.3.2015 19:08:27)

A opet nas neko zeza....rekla bih....džabe ja savjete dijelila.[sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: Savjet ako moze..? (10.3.2015 2:03:00)

Ma on je homic.

berni_Sa -> RE: Savjet ako moze..? (10.3.2015 7:55:05)

E drage moje i meni bi trebao jedan savjet...

Naime ovo mi je cetvrta godina braka, i hvala Bogu sa suprugom je sve ok.
Njegovi su sprat ispod i ono sto mene interesuje je kako biste se vi postavile da vam svekar i djever ne cestitaju 8 mart ili rodjendan?
Vidimo se i ni mu ni be...Ja svake godine u soku,a i smijesno mi, kontam jesu li toliki papci il misle da sui me povrijedili?
Ali mi je muka da se vise smjeskam, najradije bih sve poslala dovraga al mi zao zbog muza on je stvarno divan prema meni...

veeseelaa -> RE: Savjet ako moze..? (10.3.2015 8:00:19)

a prije su čestitali?

berni_Sa -> RE: Savjet ako moze..? (10.3.2015 8:04:48)

nisu...

jos mi sidjemo svekrvi se uvijek poklon kupi i kad ja njoj cestitam i ona meni cestita. Ona mi i poklon kupi za rodjendan ali njih dvojica i ne cestitaju...

veeseelaa -> RE: Savjet ako moze..? (10.3.2015 8:06:17)

pa jesul inače normalni ljudi ?
što ne pitaš tm šta misli o tome?

da nije kakav običaj njihov il šta znam, djeluje počudno baš

ajde da ti ni sveki ne čestita, al ona čestita a oni ne [sm=zmeden.gif]
baš čudno

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>