ninuska -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.5.2016 10:34:05)
|
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: lulaloo Mi rezervisali apartman u Zivogoscu Porat, navodno je na plazi i imat cemo svoje dvoriste, rostilj i ogroman balkon, sve u hladovini - i sad citam malo po forumu i jedna clanica napisala da je Porat katastrofa, jedno od ruznijih mjesta?! Pa je li bas toliki uzas? A mislila sam da ce biti idealno [sm=smiley36.gif] Pomagajte, pls, recite da nije toliko grozno, pleasee [sm=smiley36.gif] ne znam koji dio Porata.... moja prijateljica Maja je napisala da joj je Porat grozan...ali ja sam prosle godine bila u djelu do kojeg se dolazi jednom jako strmom ulicom i idilično je.... kuća na samoj plaži s velikim dvoristem , rostilj..5 minuta od kuće prema centru Porata imas prodavnicu s pecivima , malo dalje kafici, picerije, dječje igraliste uglavnom plaža gdje sam ja bila je predivna ... Naći ću ti fotku i postati kasnije.... Visnja, koliko si placala smjestaj? Ima li hladovine? Treba i meni kontakt :). Da je kuca blizu plaze i da ima hladovine zbog bebe lulaloo koliko je smjestaj? Moze i pp. A mozda vam je i ista kuca [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|