škorpija -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (21.3.2016 14:08:38)
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: škorpija IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: teacher75 mi rezervisali nas apartman na peljescu da se na vrijeme obezbjedimo[sm=smiley1.gif] 40 eura. ljepota[sm=smiley1.gif] Ma i ja sam juče rezervisala kod mojih u Brelima ...Nego malo istraživala druge mogućnosti [sm=smiley1.gif] Al fakat su smješni... jasta. za te pare bih isla u grcku na odmor i to u hotelu a šta značli rezervacija, jel se mora nešto unaprijed uplatiti, mi nikad nismo rezervisali, ne želimo provesti sedam kišnih dana na moru [sm=smiley1.gif]], a i maća će imazti samo 3-4 mjesrca, zato ne smijem unaprijed rezervisati, šta ako bude ters pa vecina osoba koje rade moraju unaprijed znati kada ce uzeti godisnji pa u skladu s tim i odlazak na more/rezervaciju planirati, bila ti kisa ne bila [sm=smiley36.gif] dobro ti si na porodiljskom pa kad ti prahne kazes, e ja bi mogla sad ovaj vikend na more, odoh pa sta nađem tamo [sm=smiley36.gif] ma i godišnji uzmemo uvijek dvije sedmice pa gledamo acuwether i po tome se ravnamo koju ćemo sedmicu provesti na moru, akoju u Bihaću [sm=smiley36.gif], zato mi ne paše to rezervisanje, al ove godine bogami se ne smije u Hrvatsk u sezoniu na slijepo, sad sigurno ima mjesta
|
|
|
|