pocahontas -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (10.8.2015 7:44:27)
|
IZVORNA PORUKA: vila_7 IZVORNA PORUKA: wannabeblonde Je li neko bio u Solarisu ovo ljeto, trebala bi mi svjeza iskustva i informacije. Planiramo u septembru ici u Hotel Andrija, mm i ja ne moze naci zajednicki termin ranije :( Da li je neko bio u Šibeniku u septembru, kakva je temperatura, more, moze li se kupati itd...? Kako koje godine , ja sam davno sa MM-om bila sami pocetak septembra i kupali smo se , mada su noci bas hladne bile. Pretprosle godine su se u Zadru kupali CIJELI deveti , al eto vidjela si prosle , nismo se kupali ni u po sezone [sm=smiley36.gif] ja sam bila krajem juna u kompleksu Solaris, hotel Andrija..sve je super, nemam zamjerke osim da se posebno naplacuju lezaljke i suncobrani na plazi (na bazenu su besplatni), plaza je odmah ispred hotela, imaš animaciju za djecu, usluga odlicna, klopa isto...imas poseban meni za djecu i sve je podređeno djeci....vrijeme je nama bilo dobro obzirom da smo bili u junu s tim što je more bilo hladnjikavo ali mi smo se uredno kupali [sm=smiley36.gif] kompleks je zatvorenog tipa i nesto drugačije na jadranu definitvno..sto se tiče parkinga, imaš tik ispred hotela i to se plaća 4eur dnevno, ali imas besplatan parking iza rampe i tog parking koji se placa isto u blizini hotela, vidjeces kad stignete, ne mozes fuliti natpis "besplatan parking" [sm=smiley36.gif] e mi smo čiku na rampi zamolili da udjemo i samo stvari istovarimo u hotel i auto smo vratili na taj free parking..auto nam svakako nije ni trebalo i čemu da stoji bezze ispred hotela[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|