RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

mama2009 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.7.2015 18:11:54)

IZVORNA PORUKA: teacher75

izlazi direkt na slano. ne mogu ti objasnit jer nisam vozac al pogledaj na internetu.objasnjavali su na forumima

hej hvala ti, ako vidis poruku do ujutro, samo javi kakav je put

Full Moon -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.7.2015 20:39:10)

Granicni prelaz cepikuce zakon. Carinik samo mahnuo rukom, nije ni pogledao pasose, nigdje zive duse. A nA doljanima ljudi po 2 sata cekali

Koristili smo u povratku bas taj prelaz, istina, nikog nema, btw hvala MajiRR na preporuci za isti [sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.7.2015 21:49:11)

IZVORNA PORUKA: mama2009

izlazi direkt na slano. ne mogu ti objasnit jer nisam vozac al pogledaj na internetu.objasnjavali su na forumima

onako.nije los.samo pazi da ne zalutate

Romali -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (20.7.2015 18:17:59)

Upadam,a ne znam ni ja da valja objasniti. Išli smo preko Stoca, LJubinja i ...dalje čitajte putokaze... Graničar sam pogledao pasoše, čekali otprilike 1 min.
I jos važnije, teacher, jesi li ti trenutno u Dračama?? Mislim da sam te vidjela juče i danas, ako si to ti sa RR slika :D
Ja sam ona kojoj dijete u žuto-plavim kolicima stalno vrišti-ma maaaaaaaaaaaaaaaa

Galicia -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (20.7.2015 19:25:43)

Ja sam ona kojoj dijete u žuto-plavim kolicima stalno vrišti-ma maaaaaaaaaaaaaaaa

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Kako prepoznati raju sa RR? Djeca im vriste. [sm=jezicek.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Honey3 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (20.7.2015 21:18:42)

IZVORNA PORUKA: muzika28

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Ako nekom treba kontakt za dva aprtamana u Maloj Dubi... prelijepo malo mjesto za odmor

jedan aprtaman je mali za roditelje s bebom ili jednim djetetom
a drugi veliki preko 70 kvadrata...s dvije spavaće sobe i jednom s jednim krevetom....

ja sam bila u kući pored ...prodavnica pored....

Mogu li ja dobiti ovaj kontakt? Hvala!

Moze li i meni kontakt ?

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (20.7.2015 21:30:41)

IZVORNA PORUKA: Romali

Upadam,a ne znam ni ja da valja objasniti. Išli smo preko Stoca, LJubinja i ...dalje čitajte putokaze... Graničar sam pogledao pasoše, čekali otprilike 1 min.
I jos važnije, teacher, jesi li ti trenutno u Dračama?? Mislim da sam te vidjela juče i danas, ako si to ti sa RR slika :D

jesam. daj javi mi se sutra da se druzimo[sm=smiley1.gif]

maja78 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (21.7.2015 8:40:19)

ja zanm obasjniti cepikuce [sm=jezicek.gif] ako kome zatreba pisat cu (skontala sam da mama2009 se vec kupa do sada)

rose -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (21.7.2015 9:33:55)

mrzim ovu temu [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

maja78 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (21.7.2015 9:44:21)

IZVORNA PORUKA: rose

sto?

rose -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (21.7.2015 19:56:56)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: rose

sto?

e pa kad god ugledam naslov imam poriv da odgovorim da necu ici na more ove godine..a isla bih ..al me ne moze zapast...iduce aBd [sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]

esmina i bebina mam -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (21.7.2015 21:56:16)

Eh draga albje tvoja misija za ovu godinu mnogo ljepša od mora ...pusa Soraji

rose -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.7.2015 9:55:41)

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Eh draga albje tvoja misija za ovu godinu mnogo ljepša od mora ...pusa Soraji

da [sm=smiley1.gif] prosle godine ruzno vrijeme a ja u vriojeme svog oplaniranog godisnjeg 15 dana sluzbeno u pragu bila..i kazem ok, ima slijedeca godina aBd kad tamo...surpriseee [sm=smiley1.gif] al opet kazem ima slijedeca aBd [sm=smiley1.gif]

med trnova -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.7.2015 15:56:39)

Miracle jesi li provjerila da li je sigurno putovati na Pelješac. Vatra se širi sve više. Katastrofa. Da li relaxtours vraća avansirane pare u slučaju više sile, npr požara.

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.7.2015 16:07:11)

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=832066

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.7.2015 16:08:22)

put kojim smo dosli je trenutno blokiran. moze se samo do trpnja trajektom

scarlett -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.7.2015 16:44:55)

Beba nema pasos, tako da ako budemo isli na more, to ce biti Neum. Ima li ko kontakt za smjstaj blizu ili na obali, da po mogucnosti ima svoju plazu, da nije guzva i da ima bar malo hladovine zbog bebe?

Emica_sa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.7.2015 17:09:21)

.

mama2009 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.7.2015 17:47:13)

IZVORNA PORUKA: scarlett

Beba nema pasos, tako da ako budemo isli na more, to ce biti Neum. Ima li ko kontakt za smjstaj blizu ili na obali, da po mogucnosti ima svoju plazu, da nije guzva i da ima bar malo hladovine zbog bebe?

mislim da akvo sto nema u Neumu...

lulaloo -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (22.7.2015 20:07:42)

IZVORNA PORUKA: scarlett

Ima, Hotel Porat.
Na samoj plazi, ima hlada, plaza pristupacna za djecu, hrana prepredobra.
Mi smo bili odusevljeni.

miracle -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (23.7.2015 9:04:39)

IZVORNA PORUKA: med trnova

Miracle jesi li provjerila da li je sigurno putovati na Pelješac. Vatra se širi sve više. Katastrofa. Da li relaxtours vraća avansirane pare u slučaju više sile, npr požara.

Nisam...mislim da ce se dok mi krenemo to stisati.... ...nadam se da ce biti akb ok...[sm=smiley1.gif]

Citam sad novine haos je...nadam se da cemo moci putovati..neznam oko povrata novca..cisto sumnjam da vracaju..

Amela86 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.7.2015 19:50:12)

Pozdrav , moje pitanje je ot pa ako ne smije ovdje nek administratori prebace ili obrisu , ja se izvinjavam. Zanima me ima li neko iskustva sa odgadjanjem menstruacije , trebala bih dobiti 6.8. a to bi mi bio drugi dan na moru . Nikad nisam koristila nista za to , niti koristim kontracepcijske tablete pa sad ne znam koliko je pametno na svoju ruku uzeti nesto. Da napomenem da uzimam terapiju za stitnu . Molim za savjet, sta uraditi i koje tablete uzeti ? Hvala unaprijed

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.7.2015 20:22:19)

IZVORNA PORUKA: Amela86

Pozdrav , moje pitanje je ot pa ako ne smije ovdje nek administratori prebace ili obrisu , ja se izvinjavam. Zanima me ima li neko iskustva sa odgadjanjem menstruacije , trebala bih dobiti 6.8. a to bi mi bio drugi dan na moru . Nikad nisam koristila nista za to , niti koristim kontracepcijske tablete pa sad ne znam koliko je pametno na svoju ruku uzeti nesto. Da napomenem da uzimam terapiju za stitnu . Molim za savjet, sta uraditi i koje tablete uzeti ? Hvala unaprijed

ne bih ti savjetovala da uzimas bilo sta bez savjeta sa tvojim ginekologom...i njemu moras reci i za terapiju za stitnu..

najpametnije je opusti se uzmi i tampone ....nije strasno .... prozivjea sam jedno more s tamponima jer mi tablete koje sam dobila za odgodu nisu djelovale pa sam dobila samo jedan dan kasnije....a da ti ne govorim kako su me napuhale kao da sam trudnica

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.7.2015 21:29:14)

ja sam pila kontrac.pilule i sve ok proslo. a inace ih nisam nikad koristila.al ja nemam problema sa stitnom pa ne znam kako to ide

mamita 2013 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (27.7.2015 15:15:27)

Da li je neko bio u apartmanima Medena pored Trogira?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  210 211 [212] 213 214   Sljedeća stranica >   >>