azra I ADI -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (21.7.2014 16:49:01)
|
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: azra I ADI Mi smo se sinoć vratili iz Tučepa i mjesto me oduševilo!Plaže prelijepe, imaš Konzum i Studenac ako želiš nešto platiti koju kunu manje, prepuno je sadržaja-sveko drugo veče je bila neka muzika na trgu, imaju i ribarsko veče, dvije trampoline za djecu i 2 parkića..Mi smo bili prezadovoljni.Smještaj nismo rezervisali nego sebi tamo našli, treća kuća od plaže-apartmančić za 30 eura, cijenili su 40 ali ako vidi da odustaješ spuštaju cijenu.Na granici samo traže da otvoriš haubu, to je sve. pa super..nemogu vjerovati Tucepi toliko para..inace su meni Tucepi mrak..jel guzva na granicama na plazi? Na granici nije gužva, mi se vraćali oko 15 h i čekali oko pola sata, a na ulazu u to isto vrijeme jeste bila velika gužva.Na plaži je prvih dana bilo manje svijete, ali zadnjih par dana sam ranila oko pola 7 ujutro da zauzmem mjesto u hladu.Inače, imam samo riječi hvale za ovo mjesto!
|
|
|
|