Medić* -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (10.7.2014 16:22:55)
|
IZVORNA PORUKA: Adana IZVORNA PORUKA: mama_alma Kad počnu hvaliti Ulcinj, meni nije dobro, al fakat još mi te godine jedva nađosmo apartmančić 35 eura, i to ono studio apartman, hebo ti more, koje ne vidiš, gledaš sa balkona u neku travu i šumicu, iz koje se krave čuju, bježi ba, lijepo Hrvatsko more, onaj miris borovine, onaj kamen koji te žulja, neka te, a baška oni što hodaju po plaži sa zmijom i 5 evro slika, ti su me dokrajčili u Ulcinju ... a glede pijeska, znači kosmtim sa Velike plaže više nije upotrebljiv, jer pijesak uđe u telsturu materijala i nema šanse da izađe, a to mi se nikako ne sviđa, i nema brate onog misrisa mora ko u Hrvatskoj, Samo da i ja ovo opet potvrdim [sm=smiley36.gif] Nama su još i žabe kreketale... Iako apartman je bio povoljan, 20 eura... Mislim slažem s esa svim rečenim, ne samo boldiranim... Adana pa ja ti rekoh nedavno, da sam otkrivena rijetko da bih tamo isla [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|