selebriti -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (1.7.2014 11:03:19)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: selebriti IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: selebriti IZVORNA PORUKA: vila_7 IZVORNA PORUKA: lana32 Žuljana ,predivna plaža,zaista lijepo mjesto . Iskreno ne treba mi aktivnosti ,treba mi odmor,zato sam i tražila apartman s dvorištem ,da se curice mogu i same zabaviti . Samo što dalje od gužve [sm=smiley36.gif] I ja BAS OVO trazim [sm=smiley1.gif] Na kojoj ste se plazi kupali[sm=zmeden.gif] je li se autom ide il je u "gradu"? Autom se ide na onu lijepu plazu u zuljani i ima makadama, mozes i pjeske ako ti nije puno po vrucini hodati 15 ak min.a ima i gradska plaza pjescana samo sto nema hladovine. Mi smo uglavnom bili na gradskoj plazi, tad nisu bile velike vrucine pa nam nije smetalo a nije nam se dalo hodati ni vozati po makadamu do ove lijepe plaze vucine (tako se zove) Ama znam [sm=smiley36.gif] idemo svake godine [sm=jezicek.gif] Ali nije bas zgodno to na plazu autom, ne znam da iko hoda, a sto se tice gradske nema hlada. Tako da ja ovo ne preporucujem iskreno Kako nema[sm=zmeden.gif] Je napisah gore..imas na onom dijelu gdje je tus, prem stijenama. Imas gore klupe koje su u hladu a na plazi ima 4-5 stabala. Ja bila ove godine bas na toj plazi. Doddue, bio je juni pa je i bilo mjesta [sm=smiley36.gif] Da ima tu [sm=smiley1.gif] A gdje kafu popiti, a gdje je smjestaj, [sm=smiley36.gif] A guzva tu u sezoni .. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|