teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (30.6.2014 13:41:05)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: mama75 IZVORNA PORUKA: vila_7 IZVORNA PORUKA: lana32 Žuljana ,predivna plaža,zaista lijepo mjesto . Iskreno ne treba mi aktivnosti ,treba mi odmor,zato sam i tražila apartman s dvorištem ,da se curice mogu i same zabaviti . Samo što dalje od gužve [sm=smiley36.gif] I ja BAS OVO trazim [sm=smiley1.gif] JA ovo nasla prije 2 godine [sm=bravo.gif] ali ne u ovom mjestu nego malo blize Gdje, gdje? [sm=smiley1.gif] mi ove godine abd idemo u sreser, peljesac[sm=smiley1.gif] Koliko placas apartman i u kojem periodu ides? Sredinom jula, jednosobni trokrevetni apartman 30 eura, imam drugi kontakt za dvosobni za 50 eura Hvala ti, draga...a 50 eura mi puno za nas dvoje..curicu ne brojim jer je vjerovatno u putni krevetic Pa imas ovaj nas od 30 eura, ne znam kad ste planirali ici, ako necete ovaj isti period kad mi idemo mogu ti dati kontakt pa pitaj jel slobodno. Javi se na pp ako si zainteresovana
|
|
|
|