Ilhana RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (27.5.2014 12:53:20)
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: Ilhana RR IZVORNA PORUKA: mama_alma kaže meni moja L neki dan, moja dabogda da ove godine odemo na more, a meni upitnik iznad glave, što kćeri, kaže mna zbog ove situacije, došlo mi i da plačem i da se smijem u isti tren ove godine bih voljela u neko mirno malo mjesto, možda u Malu dubu ili tako nešto, ako imateneki prijedlog pišite mi, znači malo tiho, mjesto, sa hladom naravno, promajna mi je istio super, al su tamo cijene baš visoke u augustu kad bih ja trebala godišnji da dobijem abd Alma, mi smo bili Zaostrogu prosleg ljeta i bas je za preporuciti... Malo tiho i extra za djecu... daj mi neki link ili nešto da vidim, jeste li bili blizu plaže, ikoliko košta smješta, mama2009, kod Zoja je zaista super, tiki pelješas, kakvo je tamo stanje, ja sam bila iza rata na sreseru, Mi smo bili u Apartmani Glavina, pjeske pet minuta of plaze, gazdarica je bila za pozelit, bas smo se osjecali kao kod kuce. http://apartmani-glavina.com
|
|
|
|