M kao Mama -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (26.8.2013 8:32:41)
|
e vratija se ŠIme,al ribu ne donese, hahahaha, da krenem izovog pravca prema moru na granbci DOljani bili u 7.15, granicu prošli u 9,30 tačno, haos niko ništa nije tražio čak ni pasoše, mada mnislim da su prije nas pretresali auta jer je kolona išla mic po mic i onda najedanput su pustili mi smo prošli u tom valu, mi nismo imali ništa jer smo išli u pansion, samo mlađoj ponesem jednu kutiju hape i u Drveniku nigdje nisam našla hapu, pa sam je nakako zadnja dva dana varata sa mlijekom, sada malo o cijenam, upoznala sam dvije porodice obje su na slijepo došli jedni na plaži našli super apartman 50 eura, drugi malo iznad plaže 35 ili 40 bogami sam zaboravla, kugla sladoleda 7, palačinak 12, kafa do 10 kuna, nes do 12, senzacija JAmnicina oko 10 kuna, kašicu HIPP-ovu platih oko 12 kuna, voćnu, cigarete su vatra, pice od 30 do 50 kuna, kukuruz na laži 10 kuna, krofne 8 i tako u povratku čekali 15 minuta na grancii
|
|
|
|