Anoniman -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (26.6.2012 14:53:31)
|
IZVORNA PORUKA: bookah Bila sam u Budvi prosle god, rekla sam nikad vise. Nije po mom cejfu (nigdje hlada od Budve pa do Rafailovica). Herceg Novi mi se ucinio jos gori, nesto kao Rajlovac u Sarajevu. I dole su guzve, Rusi na sve strane, pa i cijene rastu u skladu sa lovatorima iz Rusije. Cijelo vrijeme sam imala osjecaj da sam negdje na jezeru. Volim naci malo mirno mjesto i uzivati u svojoj tisini, cistoci i mirisu mora/plaze. Pa znate li vi da Budva cijeli Juni nema vode? Neznam kad ce im ''odvrnuti pipu'', stede za sezone. Zavrnuli i Cetinju da ustede za Becica, neznam kako je dole juznije u CG. A da odgovorim na temu, idem u Trpanj po ko zna koji put, svidja mi se samo zato sto nije guzva. Ne trazimo svi istu stvar. rusa vala gde god odes ima ih kako arapi sprehaju ruski , skoro svi , a ne da je smijesno [sm=jezicek.gif] turci isto naucili ruski , sta ces kad ih svugde ima i najbolje musterije i kupci
|
|
|
|