veeseelaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (26.6.2012 9:11:44)
|
IZVORNA PORUKA: Emica_sa Ja ne znam majke mi gdje ljudi ljetuju u Hrvatskoj pa naidu na neljubazne domacine.Ja za sve ove godine,nikada ali bas nikada nisam naisla na neke probleme ili da me gledaju s visoka.Uvijek se divim ljudima koji su tako ljubazni i smireni,stariji ljudi su tako kulturni,sto kod nas u Sarajevu nije slucaj,dovoljno je samo da se covjek provoza tramvajem,meni licno bude muka od stariji ljudi i njihove nervoze.Ja sam vise puta bila u Podgori,svi bili prema nama super,kad sam bila trudna zena mi pravila limunadu,ulazila u apartman cistila,ja stvarno nisam nikada imala neke neugodnosti.Druga stvar je sto njih nervira jer od nasih turista nemaju neke koristi,jer vuku sve odavde,ja sam dozivljavala da ljudi do nas,jedu suho meso na plazi,imaju dasku,nozeve,svi zivi su gledali u njih.Ja kad sam bila trudna navece kasno bi ostavila lezaljku u hlad i ujutro bi poranila da sam u hladu,5 dana je sve bilo super,ja dodem lezaljka stoji gdje sam je i ostavila,i 6 dan dosao Bosnjo,ja na plazu lezaljka pomaknuta,njih 3 leze,i jos lazu kako su to uradila Ceska dijeca koja su stvarno bezobrazna,[sm=smiley29.gif] Toliko o tome da smo i mi turisti za pozeliti. pa zbog nekih malogradjana i nas sve gledaju kao papke, iako bez zeze ja i moja porodica se jako učtivo ponašamo, i jako smo poželjni gosti ....
|
|
|
|