RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

bananica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.6.2012 23:22:28)

IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: bananica

http://www.uniline.hr/hrvatska/plaze.php

mozda nekom pomogne kod izbora kuda na more[sm=smiley1.gif]

mi jos uvijek pojma nemamo[sm=smiley13.gif]

super stranica! puno si i pomogla :)

uvijek ja u sridu ubodem[sm=smiley36.gif]

ja bih najradije na Rab, samo mi previse daleko[sm=smiley13.gif]

anidla -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.6.2012 23:25:17)

IZVORNA PORUKA: anidla

http://www.uniline.hr/hrvatska/plaze.php

mozda nekom pomogne kod izbora kuda na more[sm=smiley1.gif]

mi jos uvijek pojma nemamo[sm=smiley13.gif]

super stranica! puno si i pomogla :)

uvijek ja u sridu ubodem[sm=smiley36.gif]

ja bih najradije na Rab, samo mi previse daleko[sm=smiley13.gif]

ne na Rab ici...vjeruj mi....jesi ikad bila?

bananica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.6.2012 23:27:46)

nisam, al me privlaci Rajska plaza, ostalo ne znam......a zasto?

bananica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.6.2012 23:28:50)

IZVORNA PORUKA: triputmama

hocu li se ja pohvaliti da idem iduce sedmice za Egipat [sm=smiley1.gif]
vala hocu i jedva cekam [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

anidla -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.6.2012 23:53:06)

nisam, al me privlaci Rajska plaza, ostalo ne znam......a zasto?

prvo: uzasno sve skupo

drugo dok dodjes do duboke vode trebas hodati u moru 2 kilometra....

trece, jako ruzno iskustvo sam imala sa smjestajem,i to na vise mjesta...

bananica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.6.2012 23:55:06)

i ti si pomogla[sm=smiley1.gif]

vila_7 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.6.2012 11:29:52)

joj ni ja ne volim te plaze sa kilometrom plitkom vodom, al sta cu sad kad Eva ima skoro 2 godine njoj bas pase takva-jos ako je lijepa pjescana pa ne moram joj sandalice oblaciti.....

azra I ADI -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.6.2012 15:25:46)

Zanima me da li se u Hrvatsku može s ličnom (odrasli) kao i do sad? Nešto razmišljam, pa reko ako se šta promijenilo da u ponedjeljak odmah predam zahtjev za pasoš...Lady26 ti si skoro bila u Makarskoj, daj info. iz prve ruke.

Anica1 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.6.2012 16:11:53)

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Zanima me da li se u Hrvatsku može s ličnom (odrasli) kao i do sad? Nešto razmišljam, pa reko ako se šta promijenilo da u ponedjeljak odmah predam zahtjev za pasoš...Lady26 ti si skoro bila u Makarskoj, daj info. iz prve ruke.

Evo frisko, iz prve ruke, moze se sa licnom [sm=smiley1.gif]

azra I ADI -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.6.2012 16:26:01)

Hvala Anica 1

saraaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.6.2012 17:56:30)

mozemo li dobiti neke informacije o smjestaju i cijeni...i mene Gradac jako privlaci
pozdrav svima
IZVORNA PORUKA: Mila_80

Eh rezervisali smo u Gradac 29.6.  :) samo se nadamo lijepom vremenu...ima li neko dugoročniju vremensku prognozu za ovo ljeto [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lady26 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.6.2012 18:32:44)

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Moze naravno, dok Hr ne udje zvanico u EU moci cemo na LK prelaziti granicu

tajcika -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (12.6.2012 11:11:23)

malo reklamice ako nekog interesuje u hotelu Alem-depadanse,Basko polje imate akciju od 30.06.-07.07. cijena polupansion 50 KM,prvo dijete 40%,a drugo 50%

mama75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.6.2012 22:28:42)

teacher75 ne mogu da nadjem gdje si pisala svoje utiske o lovistu (cini mi se da si ti to pisala). mm predlaze ove godine tamo da idemo, pa da vidim sta me ceka [sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.6.2012 22:29:29)

IZVORNA PORUKA: mama75

teacher75 ne mogu da nadjem gdje si pisala svoje utiske o lovistu (cini mi se da si ti to pisala). mm predlaze ove godine tamo da idemo, pa da vidim sta me ceka [sm=smiley1.gif]

nisam, ja sam pisala o zuljani

mama75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.6.2012 22:33:19)

ok, hvala! da li je neko ljetovao u Lovistu, da mi napise par detalja. kakva je plaza, ima li hlada, restorani, cijene i sl.

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.6.2012 22:48:16)

evo ovdje imas:
http://www.ringeraja.ba/forum/malo,_mirno_mjesto_na_moru/m_330471/tm.htm

mama75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.6.2012 22:52:09)

IZVORNA PORUKA: teacher75

evo ovdje imas:
http://www.ringeraja.ba/forum/malo,_mirno_mjesto_na_moru/m_330471/tm.htm

Vidjela sam da ima tu, ali iskreno mi ta tema bas tuzna pa ne mogu da citam.

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.6.2012 23:04:07)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.6.2012 23:09:16)

hocu li se ja pohvaliti da idem iduce sedmice za Egipat [sm=smiley1.gif]
vala hocu i jedva cekam [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=smiley2.gif]

a potrefit cu bas za izbore , a nisam ni znala da ce tad da budu , koja sreca[sm=smiley13.gif]
dal ce se moci sigurno da Caira me brinee uf

Adana -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2012 0:13:19)

ok, hvala! da li je neko ljetovao u Lovistu, da mi napise par detalja. kakva je plaza, ima li hlada, restorani, cijene i sl.

Nisam ljetovala tamo, ali sam prije par godina bila par dana po nekoliko sati tamo u posjeti... Tamo mi inace zivi drugarica, Sarajka koja se udala u Loviste. [sm=smiley5.gif]
Mjestasce ili selo je na samom vrhu Peljesca, dalje nema. :) Malo je, bas je malo... Ali kako je uvala u pitanju more je mirno, nema valova, vjetra velikog i sl. kao recimo u Orebicu. Mirno je. Plaza je fina. Ali nema se Bogznasta vidjeti... Znaci ''ubilo'' se za odmora.
Ima dva-tri restorancica, kafic, turist biro, granap koji drzi jedna Bosanka, mislim da je Zenicanka, i nije bas jeftin... Trebali bi otvoriti i Studenac ili Konzum nisam sigurna... Mozda je vec i otvoren.
Ima i osnovna skola do 4 osnovne, mala crkvica, groblje, mol...

Ali uvijek se moze otici u Orebic malo proset_ati, pa brodicom otici na Korculu - ovo je ''pod moranje'' jer biti tamo i ne vidjeti Korculu je grijeh. :)
U Orebicu ima i apoteka i doktor.
I udaljen je nekih do pola sata voznje autom... Ima mozda 20ak kilometara od Lovista do Orebica. Izmedju Orebica i Lovista ima jos par manjih mjesta sa finim plazama. :)
Mislim da iz Viganja takodjer ide brodica za Korculu.

A na samom izlazu iz Orebica prema Lovistu ima vidikovac, prelijep je pogled. :)

I da, preko Stona do Lovista, znaci sve kopnom da vozite ima nekih 320km od Sarajeva...

Anoniman -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2012 0:55:54)

opet ja i egipat [sm=smiley1.gif]
da vas pitam , iz vaseg iskustva
jeli istina da jednu cenu kazu dok se ne uspenjes na kamili a ond a kazu drugu cenu inace nece da spuste kamilu [sm=zmeden.gif]
a vec mme jeza hvat aod cenkanja a napasnih trgovaca
jel zna neko , neko mesto gde se po normalnoj ceni moze nakit kupiti a da ga ne preplatim [sm=zmeden.gif]
ili neki market gde su cene oznacene , gde ne lupe cenu tek tako

imal ko kakvu info za mene , ostala mi jos dva dana

Anoniman -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2012 1:00:19)

opet ja i egipat [sm=smiley1.gif]
da vas pitam , iz vaseg iskustva
je li istina da jednu cenu kazu dok se ne uspenjes na kamilu, a onda kazu drugu cenu, inace nece da spuste kamilu [sm=zmeden.gif]
a vec me jeza hvata od cenkanja i napasnih trgovaca
jel zna neko , neko mesto gde se po normalnoj ceni moze nakit kupiti a da ga ne preplatim [sm=zmeden.gif]
ili neki market gde su cene oznacene , gde ne lupe cenu tek tako

imal ko kakvu info za mene , ostala mi jos dva dana

[sm=sad.gif]
[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]jojjj[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]tacno sam te zamislila na kamili[sm=jezicek.gif]

maja78 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2012 6:48:40)

IZVORNA PORUKA: Adana

Nisam ljetovala tamo, ali sam prije par godina bila par dana po nekoliko sati tamo u posjeti... Tamo mi inace zivi drugarica, Sarajka koja se udala u Loviste. [sm=smiley5.gif]
Mjestasce ili selo je na samom vrhu Peljesca, dalje nema. :) Malo je, bas je malo... Ali kako je uvala u pitanju more je mirno, nema valova, vjetra velikog i sl. kao recimo u Orebicu. Mirno je. Plaza je fina. Ali nema se Bogznasta vidjeti... Znaci ''ubilo'' se za odmora.
Ima dva-tri restorancica, kafic, turist biro, granap koji drzi jedna Bosanka, mislim da je Zenicanka, i nije bas jeftin... Trebali bi otvoriti i Studenac ili Konzum nisam sigurna... Mozda je vec i otvoren.
Ima i osnovna skola do 4 osnovne, mala crkvica, groblje, mol...

Ali uvijek se moze otici u Orebic malo proset_ati, pa brodicom otici na Korculu - ovo je ''pod moranje'' jer biti tamo i ne vidjeti Korculu je grijeh. :)
U Orebicu ima i apoteka i doktor.
I udaljen je nekih do pola sata voznje autom... Ima mozda 20ak kilometara od Lovista do Orebica. Izmedju Orebica i Lovista ima jos par manjih mjesta sa finim plazama. :)
Mislim da iz Viganja takodjer ide brodica za Korculu.

A na samom izlazu iz Orebica prema Lovistu ima vidikovac, prelijep je pogled. :)

I da, preko Stona do Lovista, znaci sve kopnom da vozite ima nekih 320km od Sarajeva...

ma kako nema vjetra, ubi vjetar tamo, dolaze jedrilicari tu, i surferi, poznato po tome

mama75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2012 10:19:45)

Adana [sm=smiley31.gif] Ne zvuci mi lose. Volim ta mala mjesta. Ako odem podijelicu utiske na RR.
Majo jesi li ti bila u Lovistu? Znam da je Viganj raj za surfere zbog vjetra. Ne volim vala kad puse, a pogotovo ne sa djecom. Ja bi samo gledala da im kroz usi ne propuse [sm=smiley36.gif] Inace nisam nikad bila na Peljescu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>