Dzenana_G -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.6.2012 10:05:30)
|
IZVORNA PORUKA: Adana IZVORNA PORUKA: Dzenana_G Jeli neko isao na ljetovanje u Zadar? Ja sam jednom bila u Zadru zimi, alis ad uopste nemam predstavu kako bi tamo izgledalo ljeti. Imamo prijatelja tamo koji nam daje besplatan smjestaj, pa sad kontamo kako je tamo. Nadji Vila_7 na ovoj temi ili nekoj o bebama :) i pitaj je. Ona je prosle godine isla, a ici ce i ove ako se ne varam u Zadar. Ja sam prije nekoliko godina bila u Zadru, sa rajom. Odsjedali smo u djackom domu jako blizu jedinog mosta u Zadru. :) Plaze su bile relativno blizu, mislim trebalo se prosetati nekoliko minuta ali nista strasno. I nisu bile lose. Ima i hlada, ima i par kafica, bude i raje... Jedan prijatelj se nakon toga par godina vracao Zadru. Prednost je sto je veci grad pa ima si sve sto ti treba, a i gdje prosetati. Stari dio je prelijep! :) Nedaleko od Zadra ima manjih mijesta sa prelijepim plazama, pa ako vam se bas ne svide gradske mozete i tamo. Mada obzirom na 'cijenu' smjestaja i ljepote Zadra ispalti se otici. Malo je duzi put pa racunajte sa tim. Njegova kuca je blizu mora, nekih 10-ak minuta setnje, tako da to nije problem. Što se tice grada prelijep je, meni se jako svidjelo. Ali tada ja nisam obracala pažnju na plaze, pa me samo zanim kakvi su uslovi na plazama, hlad, cistoca i te stvari. Sto se tice duzine puta, uh, znam. Tada kada smo isli putovali smo skoro 10 sati, ja sam bila trudna pa smo morali non stop odmarati. Ovaj put bi isli po noci kada N spava.
|
|
|
|