Bella.88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (30.1.2015 21:46:20)
|
kuc kuc ima li koga[sm=smiley36.gif] veče svima novim trudnicama dobrodošlica,što nas ima mašAllah[sm=bravo.gif] mala curice nisam ni znala šta je to Konizacija,sad masuz iščitah o tome ja mislim da je zbog rasta maternice,naravno ako nisu jaki bolovi ja od početka trudnoće imam ta boluckanja na mestu reza(rez od carskog) i dr.kaže da je zato što se rasteže i da kako bude maternica rasla on će se rastezati više i boluckati,bitno samo da nisu jaki bolovi mislim da je to isto,jer i to je rez na maternici...,nemoj se sekirati,odmaraj i razmišljaj pozitivno[sm=smiley1.gif] ja pijem prenatal od početka trudnoće,onda sam ga nastavila piti zbog dojenja,pa nisam prekidala zbog nove trudnoće.Već ga pijem haman 2.5god. i do sada nalazi su mi uvek odlični iako sam na prvom porodu izgubila dosta krvi,već na sledećoj kontroli je sve bilo ok. koji vam je ovo čaj,čaj za dojilje ili za grčiće?Ja sam pila 6mj.Hippov čaj od komorača i pomogao nam je kod grčića i on ne utiče na količinu mlijeka,najbitnija je tečnost,pa bilo čaj ili voda svejedno ovo za mazanje nakon poroda,preporučila bih vam da nastavite.Nakon poroda idu kile i svaka nagla promena na kilaži dovodi do stvaranja strija(ne baš kod svakog) ja sam puno strija dobila nakon poroda jer sam naglo počela mršat,a imala ogroman višak kod mene dan nikakav,noć neprespavana,večeras se nadam boljem,valjda će mali spavati u komadu[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|