bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (30.1.2015 20:36:11)
|
IZVORNA PORUKA: samy_lo IZVORNA PORUKA: bejbibi Hello zenice sta ima, kako ste mi... Niste bas raspolozene vecwras cini.mi se.... Saamy kako mislis mazati poslije.poroda,gdje,sta??? Ako mislis zbog sjeckanja onda sam se ja.dole mazala kantarionovim uljem.. Ako mislis opcenito ne znam sto ne bi smjela da se mazes i jednim i drugim... Za vitamine ne znam Samy_ lo jesi li se ti i.prije javljala? Nisam te upratila na spisku.. Reci nam termin da te uvrstimo... A sto se tice spavanja sve skoro imamo problwma stim hehhw...pij kamilicu, mlijeko toplo ako mozes... Pred spavanje mislim... Mala c, kako si sada.. Jel ti malo bolje, jel prestalo.boluckknanje??? Ostale sta ima? Hej hejj javljala sam se..nije mi doktorica nista rekla..racunala sam nesto na netu,izbaci mi 04.9.2015,pa eto upisi me..pa ako mi ona kaze drugacije,javim ti da promjenis :) Pijem mlijeko,ali vise volim hladno Aha ok onda, izvini kako te nema.ba spisku ne pamtim.onda nidta hehwh..prema tome se orjentisem hehw....evo stavljam te na spisak ;)
|
|
|
|