scarlett -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (3.1.2015 19:05:26)
|
Weleda proizvodi su ranije bili kod nas u DMu, a sada znam da ih ima sigurno u par apoteka u Sarajevu, prošle godine sam prijateljici kupovala ono ulje za masažu dole, da se kao ne puca, koliko sam upućena, nekako mi ti proizvodi djeluju najkvalitetniji, ali ko će ga znati. Što se tiče strija, moj stomak, stražnjica I butane su sasvim u strijama od prve trudnoće, a masala sam se svim I svačim cijelo vrijeme. Sad mi se stomak toliko zategnuo da me već povremeno svrbucka oko pupka, pa kontam dal da se mažem kad mi ni prvi put nije pomoglo, a i kontam, zar može još ispucat, kad je sve strija do strije [sm=zmeden.gif] Ja sam u prvoj trudnoći nosila nisko, nekad u 2 ili 3 mjesecu, ne sjećam se vise posteljica mi je bila 2 mm od grlića, pila dabroston, ankon toga ginipral, na kraju prešla 5 dana termin, jer se beba nije spuštala, ostala visoko, ja morala na CR. Pravila nema, osim jednog, valja nam se čuvati, kakogod [sm=smiley1.gif] MC, meni na slici uopće ne izgleda nisko, meni izgleda sasvim normalno za 4 mjesec. Moj stomak mi nekad izgleda kao da strši ispred mene, a nekad opet kad sjedim kao da mi visi na butane, ali mislim da to dosta ovisi o tome u čemu smo od garderobe i koliko smo se najele [sm=smiley36.gif] Iscjedak imam od početka, nervira praaaavo, ali bitno mi je da nemam nikakvih drugih tegoba tipa svrab, peckanje ili slično. Rekla sam doktorici, ali ona kaže da nema potrebe da se to sada tretira. Opet sve ovo što ti pišem je samo moje mišljenje, sve što sumnjaš, ja vjerujem da je opet na kraju najbolje slušati doktore šta oni kažu.
|
|
|
|