RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 11:57:11)

Amani mila,pa jeli te i malkice popustilo.[sm=smiley13.gif]
Hvalq bogu ja nemam problema s kiselinom,ponekad kada jedem neke napirnice i kada se prejedem.[sm=smiley36.gif]
Zato sam imala problema sa zeludcom kao kamen da sam imala,ne pece nema kiseline,samo kao kamen mi hrana dodje.
Vidjet cemo,maleno pile moje,neka je na babu,svidja mi se babo,onako zbodan i lijep lik [sm=jezicek.gif]
Odo u kupovinu,mozda da dragog obradujem i napravim neki kolac[sm=smiley36.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 12:19:07)

Amanni nadam se da ces brzo ozdraviti, a sto se slatkisa tice obavezno moram nesto pojesti svaki dan, mada ne pretjerujem, gledam da se hranim sto zdravije naravno. Odoh po bademe danas pa vidjet cemo rezultate [sm=smiley36.gif]

Mi smo danas 28 sedmica po uzv [sm=zz_bounce.gif]

Amanni -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 12:19:59)

Nije nimalo misli da sam danas cak i gora sad sam se natjerala tanjir supe pojela juce nisam bas ništa samo caj pila

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 12:45:39)

Dan zenice,bas ste se raspisale :))).... Vidim nove trudnice se javljaju,bas mi drago..dobro dosle i urednu trudnocu vam zelim,da sve bude super ;)......
Moji otisli maloprije,bas mi zao :(..... Vracam se svakodnevnici....mene danas nesto zeludac boli bas gadno :((.... Mozfa sam se nasekirala sto su otisli,uvijek mi bude tesko kad odu a valjda i hormoni divljaju pa jos teze hihi....bice bolje aBd,samo zdravlja...
Nesto sam vas brzinski citala,vidim terminuse jos uvijek 2 u 1 hihi.....hoce li krwnuti uskoro aBd[sm=smiley1.gif]

Kod nas toplo i suncano, bas fino.... Rucak imam tako da nesto razmisljam da idem malo setat sa M..... A mozda bi trebala odmarati hahha....bas sam se umorila nesto,krsta me ubise.trenutno ne.boli al cim malo duze na nogama zabole.....

Sta ima kod vas????
Vidim neke.uhvatila prehlada...zelim brz oporavak..ja.jos uvijek kasljem.pomalo i nos nekad zeza @(

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 12:47:21)

Milenium...porodila se[sm=bravo.gif]
Mirah..
Muhica..13.1
Elllma..20.1
Rose...01
Amanni...1.2
Adicaa...10.2
Marseljeza... 24.2
Bejbibi..17.3
AzraB.03.04
Morena..15.04
Scarlet 17.5.
No idea..25.05
Mala curica....06
BebacBucko 31.08
Banovici:(
Disa:(

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 12:48:06)

Zenice slobodno dodajte sebe na spisak:)))

Ovako cemo aBd svaki dan da stavimo spisak, da imam uvid :))

no idea -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 12:49:34)

dobar dan, evo i mene nakon 100 godina...
banovici, disa[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], žao mi je, nemam riječi, ali nadam se da ćete se uskoro oporaviti i da će krenuti stizati lijepe vijesti...
ja sam danas konačno saznala da je rezultat ac uredan, a juče sam na 4d vidjela svoju curicu nemirnu :) sad idemo odmarati i konačno uživati, jer prethodni dani su bili užas čekanja i strahova...
bejbibi, možeš i mene staviti na listu za 25.5.

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 12:51:47)

No idea stavila sam te :)... [sm=bravo.gif] za kontrolu.....uzivaj draga sada [sm=smiley27.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 13:26:06)

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] zeno rasplakala si me s tako divnom vijescu.
Mamina princeza. Da vam je ziva i zdrava,sada se do kraja trudnoce opusti i mazi pupu da i cura uziva.
Ljubim vas mnogooooooo [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 13:28:55)

no idea [sm=bravo.gif] za kontrolu, uzivaaj [sm=smiley1.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 15:00:07)

No idea divna vijest ... Cestitamo na curici...

Ovsj moj spava na rukama hahaha pazite kako ce te kad rodite haha ;)

Jel se javila marinci kako? Nidta o njoj neznam??

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 15:10:21)

Andy,mamina maza mora spavati u maminom narucju.
Nezz ni ja sta nam je s Marinci,nije nam se nikako javljala od kako se porodila.

Mir@H -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 15:22:08)

Caooo drage moje,meni dosla mama pa nisam imala vremena. Nove trudnice,dobrodosle. Sta je s Muhicom,ne vidjoh jel se javljala? Amanni ajde na sirnicu :D Meni kao da je stigao djed mraz,mama se potrudila.S samo hoda za njom i govori nani,nani i "no ici kuci".

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 15:49:53)

Nadam se da je marinci dobro ... Mislim da millenium ims njen broj .. Bas bi volila da nam se javi ...

Ostale ljubimo

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 15:54:14)

Mirah uzivaj sa mamom :))) moja danas otisla bas sam bezveze nesto.....
Andy draga ljubi bebaca...ma nek spava na rukama tu je najljepse :)))......

Ostale gdje ste se izgubile??? Sta je sa muhicom??

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 15:55:41)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Mirah uzivaj sa mamom :))) moja danas otisla bas sam bezveze nesto.....
Andy draga ljubi bebaca...ma nek spava na rukama tu je najljepse :)))......

Ostale gdje ste se izgubile??? Sta je sa muhicom??

Naravno obozavam ga ... Uzivam u majvinstvu nema nists ljepse ...

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 16:00:17)

Uzivaj draga:)) svakim danom ce ti bit sve ljepse..nema nista ljepse od djeteta :)))

Amanni -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 16:17:37)

Mirah uživaj sa mamom , blago teb:-) a sirnice bi bas mogla posalji malo :-) Andy nemoj bebicu učiti da spava na rukama naviknucese i poslje drugacije neće htjeti a kad oteza biće ti teško bebice brzo to naviknu .

Mir@H -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 17:13:39)

Bejbibi doce mama opet,blizu je Sa,nemoj biti tuzna neka ste zive i zdrave.
Andy uzivaj sa bebanom,kad narastu ne daju se ni maziti. I ja sam S stalno drzala na rukama po dani,uzivala sam da je gledam i mirisem dok spava.
Nije nam se ni milenium nikako javljala,ne stize od troje.

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 17:46:00)

Ma da,samo nek.je zdravlja :)

Elllma -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 19:20:25)

Pozdrav raja [sm=smiley1.gif] Novim trudnicama zelim dobrodoslicu,da trudnoca prodje u najboljem redu aBd i da rodite zive i zdrave bebuskice [sm=bravo.gif]

Ja sam jos uvijek 2u1,cekam svaki trenutak kad ce krenut al' njoj se haman bas i ne izlazi,kao da ceka zadnji dan [sm=smiley36.gif]

Koja je pitala za kiselinu,i ja od 7. mjeseca imam problema s njom i jedino mi bademi pomazu,uvijek ih imam u kuci.Nadam se da ce pomoci i tebi.
banovici i Disa nadam se da ste dobro,cesto pomislim na vas.

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 20:16:59)

Gdjw ste zenice,sta ste se usutile

Mir@H -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 20:26:52)

Uh ja sam se pravo umorila,isli po mamu u drugi grad,160km u jednom smijeru,pa kad smo dosle onda malo radila po kuci,rucak,vecera i mama se trudi pomoci,al s je slomi. Sad joj neda da spava,a mama cijelu noc bila budna u autobusu. Dobile smo tonu stvari sve tribi svakakvih Bosanskih delicija,stigla i baklava :D. Muhice bas nema,bezbeli je vec krenulo...

Amanni -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 21:07:32)

Muhici je bio termin prije dva dana ako se nevaram od juce se nejavlja mozda već drži u rukama svoju princezu

muhica7 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 22:52:02)

drage zenice hvala vam sto pitate za mene. samo da vam javim da sam danas u 12 I 38 postala majka jedne male princeze teske 3900I duge 54cm. dobila bolove u 8jutros a u 12 otisla u bolnicu I 38minuta kasnije sve bilo gotovo. vama svima zelim lahke porodjaje kao sto sam ja imala. mogla bi jos petero ovako roditi

Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>