lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (15.1.2015 8:34:47)
|
zdravo djevojke, vec duze vas citam i vidim da ste velika podrska jedna drugoj i to je super. Sve vas pozdravlja. Jako mi je zao zbog losih vjesti: banovici i diso znam da vam nije lahko, ako vam je tesko isplacite se, budite i ljute imate pravo na to. Ja sam u 6 sedmici saznala da nosim dvojke i da je jedna umrla to je bio ogroman sok za mene, nisam plakala ocima vec srce, ali sam sama sa sobom porazgovarala da sve sto se dogadja vec je odredjeno i da mi to nemozemo promjeniti, jako sam zahvalana Allahu i na ovoj bebici sto je ostala i svakodnevno ga molim da bude ziva i zdrava. Ali iako je umrla u petoj sedmici bilo je jako tesko, sad sam u 13 sedmici ali ja svaki dan mislim na moju desnu bebu koje vise nema i vjerujem da ce zauvjek biti u mom srcu. To je jako tesko objasniti nekom ko nije prosao kroz slicne situacije, ali hvala Bogu makar ovdje imamo jedna druga i mozemo se posavjetovati ili jednostavno pruziti podrsku, mnogo je lakse kad znas da te neko uistinu razumije, jer najcesce se cuti od ljudi ma to je bilo premalo, sta imas za tim tugovati, zato ja nikom nisam ispricala sta mi se desilo. Svoju bol nosim u srcu i djelim je sa vama. Jedno pitanje ja sam u 13 sedmici i beba je duga 71mm, a teska 70g, koliko moze uzv aparat pogrjesiti pri racunanju tezine, jer citajuci po netu u 13 sedmici beba moze imati od 23 do 30 g ova moja 70g, kako je krenulo rodice se sa 7kg.
|
|
|
|