bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (4.1.2015 17:51:52)
|
Hellooo zenee :))..... Aaa pa ne mogu vjerovati niko ne pita za mebw :((( smrc..a ja se satra pisuci ovdje.. Neka neka...hahhaa salim se[sm=jezicek.gif] vidin raspisale ste se, bas cool...mi danas bili vani,fino vrijemw..kupila bekw stvarcice za bebu hihi a rekla sam necu nista al et tesko odoliti...isli na kaficu,pa kuci,rucak ovo ono.. Sad gledamo neki film i tako.... Banovici uzivaj sa mamom:)) ja bi voljela da je moja blize.. Ah mame ko mame uvijek.hoce da rade..moja meni govori da ce doc da mi pomogne sa razmjestajem i ostalimvposlovima..pa reko zeno dosji ti al nista od posla hhehe....i mi cemo valjda takve biti :) Amanni jesi ti.pitala za porod??? Draga kad bolovi krenu boli te sve zivo..znaci somak,krsta,stidna kost....kazu u intervalima al et meni su konstantno bili od pocetka..cini mi se svake dvije minute... Jedva se porodila...22 sata imala bokove, stim da vremenom budu jaci naravno..... Aj mene bebica tako snazno lupa@( baa ispod rebara, tako me boliii... A sad me lijeva strana stomaka boki, ne znam jwl udara jer ne osjecam al nekakav pritisak jooj.... Meni jw grko bolje hB...ali kasljem bas fuuj,gore nego juce.imam osjecaj slajm mi zacepio disne putevww a i nos mi zaceplhen ma nikakava sam :(... Al proci ce aBd... Sta ina kid vas??
|
|
|
|