scarlett -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (4.1.2015 0:29:21)
|
Au jeste se raspisale, tema se baš aktivirala. Samo da vam poželim svima laku noć I da nešto prokomentariem vezano za to nisko nošenje. Ja sve što sam napisala, napisala sam vam da vas utješim I da znate I da ako nisko nosite, valja se čuvati, ali to nije mjerilo da ćete se prije vremena ili lako poroditi. Bejbibi, nemoj zamjeriti draga, ali se ne slažem s tobom da se tek kasnije dijagnosticira to da se nisko nosi, jer ja sam to saznala jako rano I rečeno mi je ako mi se stanje ne popravi da ću možda morati raditi I serklaž, srećom stanje se popravilo, ali imate jako puno takvih slučajeva, čak ima I tema na RRu o tome I mnogo žena kojima je dijagnosticirano "nisko nošenje" to ne znači samo da je beba nisko, zavisi I od toga gdje se posteljica smjestila. A što se tiče oblika stomaka, ja stvarno ne bih po tome sudila. Kada sam prije dvije sedmice bila u bolnici, upoznala sam ženu koja je došla da se porodi, dvojke je nosila, a stomak manji od mog, a ja tek u 5 mjesecu. Ja stvarno mislim da oblik stomaka ne mora uvijek pokazivati stvarno stanje unutar stomaka.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|