|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VICEVI
22.9.2011 23:14:30   
gerberka
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: selina

Mujo:
- "Doktore imam slabo varenje. Jedem jabuke, jabuke izlaze napolje. Jedem banane, izlaze banane. Sta da radim?"
Doktor:
- "To je jednostavno: jedi govna."

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2101
23.9.2011 11:27:03   
balasgirl
Pričaju Amerikanac, Francuz i Bosanac šta njihove partnerice pali u sexu. Kaže Amerikanac: Moja poludi kada je oralno zadovoljim. Kaže Francuz: Moju najviše pali kada je ljubim svuda po tijelu. Bosanac šuti. Pitaju  ga:Šta pali tvoju ženu? a on kaže . Stora. Amerikanac i Francuz u čudu: Kako stora? Kaže Bosanac: Ma moja žena najviše poludi kad ga poslije sexa obrišem od storu.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2102
23.9.2011 11:31:46   
balasgirl
Trebala policajka na neki tajni zadatak, međutim dobila pa nije mogla od bolova. Zove ona šefa da joj nađe zamjenu. Šef kaže da će brzo poslati nekoga. I tako čeka ona, i čeka, i čeka, al zamjene nema. Kad nakon nekoliko sati dolazi kolega mrtav pijan. Kaže Ona: "PA gdje si do sad, znaš koliko te čekam", a policajac će: "Ma joj šuti, kad sinazvala šefa bili smo u kafani, pa ka smo čuli da si dobila, prvo šef zvao turu, pa komesar, pa načelnik, pa Pera, pa Mića,..... i jebi ga....."

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2103
23.9.2011 11:33:49   
zeze
IZVORNA PORUKA: balasgirl

Trebala policajka na neki tajni zadatak, međutim dobila pa nije mogla od bolova. Zove ona šefa da joj nađe zamjenu. Šef kaže da će brzo poslati nekoga. I tako čeka ona, i čeka, i čeka, al zamjene nema. Kad nakon nekoliko sati dolazi kolega mrtav pijan. Kaže Ona: "PA gdje si do sad, znaš koliko te čekam", a policajac će: "Ma joj šuti, kad sinazvala šefa bili smo u kafani, pa ka smo čuli da si dobila, prvo šef zvao turu, pa komesar, pa načelnik, pa Pera, pa Mića,..... i jebi ga....."

hahhahahhahahhaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2104
23.9.2011 13:40:41   
HanaBana
Nosi Dalmatinka ranjenog Muju i nosi jako dugo pa joj postao pretezak, pa mu rece
- Bi li ti Mujo malo "piske"
Mujo: Ma ne bi vala sada ni da ti je zlatna!!!user posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 2105
23.9.2011 13:47:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: HanaBana

Nosi Dalmatinka ranjenog Muju i nosi jako dugo pa joj postao pretezak, pa mu rece
- Bi li ti Mujo malo "piske"
Mujo: Ma ne bi vala sada ni da ti je zlatna!!!user posted image user posted image user posted image
                                                                                                                                                                       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                                                                                                                                                                           

(odgovor članu HanaBana)
  Neposredna veza do poruke: 2106
23.9.2011 20:44:09   
Anoniman
Silovali babu, i na sudu je pitaju:
- Bako sta vam je bilo najteze?
- Kad mi digose noge, a ono trunje iz opanaka sve u oci!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2107
23.9.2011 22:25:10   
salmy
Šta radi Bosanac kad napuni 18 god?
- Ide u Sloveniju raditi.
A šta radi Slovenac kad napuni 18 godina?
- Ide u Bosnu trazit oca!!

kaže Mujo Fati:
-Fato, najradije bih te posuo sitnim šećerom pa bih te svu oblizo...
praktičnija Fata odgovori:
-e moj Mujo, pospi me radije kockom, pa me tucaj!

Upecao dizelaš zlatnu ribicu.
kaže mu ribica:
-Pusti me i ispuniću ti tri želje!
Zagledao se on u ribicu i posle par trenutaka stavi je u unutrašnji džep kožne jakne:
-Ma kakve želje, tozla je tozla

Kako pocinje ciganski recept za tortu?
-UKRADEŠ ŠEST JAJA...!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2108
25.9.2011 19:59:42   
mersiha 77
Došao seljak na poljoprivredni sajam i kupio mašinu za mužu krava. Kad je vidio kako mašina radi, odlučio je da ugura u nju svoju kitu kako bi ga mašina zadovoljila. I tako on svrši jednom, drugi put treći... Seljaku dosadi, pa uzme uputstvo da vidi kako se iskljucuje, a tamo pise:
"Automatski iskljucuje nakon 10 litara ..."

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2109
25.9.2011 20:08:54   
mala87
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Došao seljak na poljoprivredni sajam i kupio mašinu za mužu krava. Kad je vidio kako mašina radi, odlučio je da ugura u nju svoju kitu kako bi ga mašina zadovoljila. I tako on svrši jednom, drugi put treći... Seljaku dosadi, pa uzme uputstvo da vidi kako se iskljucuje, a tamo pise:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Nikad nećete dobiti želju, a da pritom niste dobili i moć da je ispunite. Ipak, možda ćete za njeno ostvarenje morati raditi.”

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2110
25.9.2011 20:13:48   
mersiha 77
Američka TV-spikerka, koja želi da sačuva od javnosti svoju privatnost, zabranila je svojoj maloj ćerki da komšijama u novom kvartu kaže čime joj se majka bavi. Jednoga dana, kada je jedan stariji komšija upitao devojčicu šta joj je mama po zanimanju, ona je odgovorila:
- Ja ne znam čime se ona bavi, znam isto što i vi, a to je da se svake večeri debelo našminka, izazovno obuče, ode od kuće i vraća se veoma, veoma kasno...

(odgovor članu mala87)
Neposredna veza do poruke: 2111
25.9.2011 20:19:46   
mersiha 77
Tek što su Mujo i Fata počeli voditi ljubav, njihov šestogodisnji Mujica upadne u sobu.
- Šta to radiš, tata?
- Znaš da si uvijek želio brata - poče Mujo. - Stavljam brata u tvoju mamu i on će se pridružiti našoj obitelji za devet mjeseci.
Dječak se zahvali roditeljima i zatvori vrata.
... Sljedeće večeri, Mujo nađe sina ispred kuće kako plače.
- Šta je bilo, sine?
- Tata, znaš kako si stavljao brata u mamu, za mene? E, pa poštar ga je pojeo jutros

Neposredna veza do poruke: 2112
25.9.2011 20:20:58   
mersiha 77
"Joj, susjeda draga, sto je to sa vama? Jeste li jako bolesni?"
- "Ja? Bolesna? Zdrava sam k'o drijen! A sto me to pitate?"
- "Pa, čujte, vidim da vam već tri dana za redom svako jutro dolazi liječnik..."
- "Oprostite, molim, kad je vama svako jutro dolazio onaj pukovnik, meni nije bilo ni na kraj pameti da pomislim kako je mozda počeo rat.

Neposredna veza do poruke: 2113
25.9.2011 20:26:33   
mersiha 77
*Zaposli se Fata, dobije svoj kompjuter, radi svakodnevno na njemu, sve ide super. Medjutim, jedan dan se razboli i ne dodje na posao, a njenim kolegama treba nesto s njenog kompjutera, ali ne znaju lozinku (password).
Zovu oni Fatu: Fato, koja ti je lozinka na racunalu?
Kaze Fata: "Velkom"
Probaju oni 'WELLCOME' - nece. Probaju 'VELKOM' - nece. 'VELLCOME', WELCOME' - nista nece.
Zovu oni Fatu ponovo: "Fato, kazi nam koliko slova ima ova tvoja lozinka?"
... Pa jedno, kaze Fata.
Pa kako jedno, pobogu?!, pitaju kolege opet.
"Pa vel'ko M!"

Neposredna veza do poruke: 2114
25.9.2011 20:31:38   
mersiha 77

Dosao mali Perica sa nekog putovanja i tamo kupio vijagru.
-Deda, ako popijes malo ovoga, usrecices babu nocas!- rece mu u poverenju.
-Sinko, ako bude tako, ja ti sutra ujutru dajem sto evra!
Ujutru, uz kafu, deda vadi sesto evra i daje... unuku.
-Ali deda, reko si sto,a ovde.. -pocne iznenadjeni unuk.
-Cuti, ja sma obecanje odrzao, dajem ti sto evra! Ovih petsto ti je od babe!

Neposredna veza do poruke: 2115
25.9.2011 20:43:42   
teacher75

Tek što su Mujo i Fata počeli voditi ljubav, njihov šestogodisnji Mujica upadne u sobu.
- Šta to radiš, tata?
- Znaš da si uvijek želio brata - poče Mujo. - Stavljam brata u tvoju mamu i on će se pridružiti našoj obitelji za devet mjeseci.
- Šta je bilo, sine?
- Tata, znaš kako si stavljao brata u mamu, za mene? E, pa poštar ga je pojeo jutros

user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 2116
25.9.2011 20:46:27   
nanika
IZVORNA PORUKA: teacher75

- Šta to radiš, tata?
- Šta je bilo, sine?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2117
25.9.2011 20:50:31   
Anoniman
Probudi se mali Perica u neko doba noci i ode u kuhinju. Kad tamo neki nepoznati muskarac. Pita njega Perica:
-Jesi li ti novi baby-siter?????
A ovaj ce ti njemu:
-Ne, ja sam novi mada-fucker!!!!!

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 2118
25.9.2011 20:54:34   
muaaa

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Probudi se mali Perica u neko doba noci i ode u kuhinju. Kad tamo neki nepoznati muskarac. Pita njega Perica:
A ovaj ce ti njemu:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2119
25.9.2011 21:17:54   
mersiha 77
Setali uobicajeno parkom stariji i u neko doba sretnu se baba i deda i zaljube se na prvi pogled.Kako im se zurilo,odluce da se odmah vencaju.Taman su nasli kumove i stigli pred maticara,kad baba veli:-Moram pre vencanja da ti otkrijem jednu tajnu.Znas,ja dole nemam ni jednu dlaku... -Ma,ne sekiraj se nista,-veli deda,-dok se meni digne,tebi ce dlake da porastu!

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 2120
25.9.2011 21:37:51   
D_K

FUJ..

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 2121
25.9.2011 22:05:52   
mersiha 77
Dolazi frajer u javnu kuću i pita:
- Sto ima za deset dolara?
- Idite u sobu dvadeset, na drugom katu! Ovaj ode, otvori vrata i ima sto vidjeti. Njih petnaestak se namjestilo, jedan iza drugog, svatko naguzio onog ispred sebe.
Frajer ulazi, a njih nekoliko dobacuju:
- Hajde, momak! Biraj! Ili ćeš naprijed, ili pozadi, samo požuri!
... Gleda frajer, posljednji u redu neki djedica, sve mu dupe smežurano, a prvi, neki crnja s kur*inom od trideset centimetara. Frajer razmišlja u sebi:
- "Ako budem prvi, onaj crnac će mi rasturiti guzu! Bolje idem ja na kraj,
pa makar naguzio onog djedicu!"
Taman on naguzi djeda, kad progovara onaj crnac:
- Jesmo li se svi namjestili? Zatvaraj krug!!!

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 2122
25.9.2011 22:47:34   
tekja
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

A ovaj ce ti njemu:

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2123
25.9.2011 22:52:47   
mersiha 77
Vade Stanojka i Milojka repu, tek će Stanojka isčupavši poveći komad:
- Ju Milojka, ovak’i je kod mog Milorada!
- Šta, tak’i golem?
- Jok more! Taki kaljav!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 2124
25.9.2011 22:55:21   
mersiha 77
Razgovaraju dve prijateljice i jedna se žali:
- Zamisli, svakoga dana pozvoni mi na vrata neki mladić i pita za moga muža. Kad mu odgovorim da je na poslu, mladić navali da me ljubi i potom me odvuče u spavaću sobu, i to u moj sopstveni bračni krevet. Sad se već zabrinuto pitam, što taj bezobraznik stalno traži moga muža?

Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *