|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VICEVI
7.8.2010 8:54:31   
Hannica
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Bio jedan stariji bračni par, suprug matematičar šalje supruzi pismo:
" Draga ženo, ti si već stara, i ti mene više ne možeš zadovoljiti, ja sam si našao ljubavnicu od 18 i ona me zadovoljava, ja ću biti s njom tog i tog datuma u tom i tom hotelu..."

Žena odgovara pismom:
"Dragi mužu, ti si također ostario, i ti me više ne zadovoljavaš, pa sam si i ja našla ljubavnika od 18, i bit ću s njim tog i tog u tom hotelu, a sa obzirom da si ti tako vrstan matematičar, znaš i sam da 18 ide više puta u 54, nego 54 u 18!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1476
7.8.2010 22:10:13   
Crvena
Prica Mostarka na telefon sa voditeljem jedne radio emisije i kaze mu: " Molim vas mozete li nesto uciniti sa ovim psima lutalicama?"
Voditelj ce njoj na to: "Gospodjo, ova udruzenja za zastitu zivotinja jedino dozvoljavaju  kastriranje."
" Care, nece oni mene hebati, nego ujesti!!!!!!!"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1477
18.8.2010 22:33:26   
Hannica
Jednom prilikom zec imao sex sa vidrom,poslije par dana ponovo je sreo i kaze joj "Oooo,gdje si tidra?"
Kaze ona :"Nisam ja tidra,ja sam vidra." A zeko ce na to :" Eee,ja kad nekog pojuser posted image  vise ga ne persiram"
user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 1478
18.8.2010 23:05:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

Jednom prilikom zec imao sex sa vidrom,poslije par dana ponovo je sreo i kaze joj "Oooo,gdje si tidra?"
Kaze ona :"Nisam ja tidra,ja sam vidra." A zeko ce na to :" Eee,ja kad nekog pojuser posted image  vise ga ne persiram"

hahahahahahahahahauser posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 1479
19.8.2010 4:18:27   
Anoniman
Kako se na bosanskom kaze Snjezana i 7 patuljaka?
Habiba i 7 gariba

Sta rade dva hljeba u pekari?
Drobe...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1480
19.8.2010 4:19:48   
Anoniman
Evo i jedna reklama, nek se moderatori ne ljuteuser posted image user posted image

Ne pijte Vispak kafu od nje se ukazuju piramide...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1481
19.8.2010 23:33:01   
Hannica

Jel ovaj moj vic nikom nije smjesan.user posted image
Ja,od kad sam ga cula,svaki dan se ponovo smijem.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1482
19.8.2010 23:34:39   
teacher75

Jel ovaj moj vic nikom nije smjesan.user posted image
Ja,od kad sam ga cula,svaki dan se ponovo smijem.user posted image

ma ja ga znam godinama, pa mi vise nije smijesan user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1483
19.8.2010 23:36:29   
acudesa
hanice, dobar...evo ga čitam mužu...user posted image user posted image ...
al i habiba mi  ludilo...
habiba i 7 garibauser posted image  o, majko mila

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1484
20.8.2010 0:05:14   
acudesa
pitaju plavušu: Koliko ti je godina?
-Pih...ne znam,..... to se nešto stalno mijenjauser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1485
20.8.2010 0:12:09   
acudesa
Nedugo nakon polijetanja aviona, čuje se sa razglasa: Ako ima ijedan doktor u avionu-neka hitno dođe u pilotsku kabinu, ponavljam: ako ima ijedan doktor u avionu-neka hitno dođe u pilotsku kabinu
skoči jedan putnik i ode u kabinu...
Nakon 10 minuta sa razglasa: Ako ima ijedan pilot u avionu-nek hitno dođe u kabinu, ponavljam: ako ima ijedan pilot u avionu-neka hotno dođe u kabinuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1486
20.8.2010 0:15:12   
acudesa
Ljubi muž svoju suprugu u krevetu, šapuće: Laku noć, majko 6 djece.
Supruga (tiho sebi u njedra): Laku noć, oče samo jednog djetetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1487
20.8.2010 0:15:53   
acudesa
Žene imaju problem za svako rješenjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1488
20.8.2010 0:17:11   
acudesa
mm čita na drugom forumu viceve, a ja samo za vas pišem meni najbolje...
ali šta mi vijedi niko ni "ha"....a kamo li hahhahahahahahuser posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1489
20.8.2010 0:18:27   
acudesa
evo meni reallove da se nasmije...
ljubim teuser posted image
Šta kaže slon čovjeku kad ga vidi golog?
-kako možeš da dišeš na tu malu surluuser posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1490
20.8.2010 0:19:06   
reallove
acudesa dobri,dobriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daj jos

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1491
20.8.2010 0:20:01   
Hannica
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Ljubi muž svoju suprugu u krevetu, šapuće: Laku noć, majko 6 djece.
Supruga (tiho sebi u njedra): Laku noć, oče samo jednog djetetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sto su zene...user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1492
20.8.2010 0:22:07   
acudesa
na sudu

ime?
-Mujo

prezime?
-Suljagić

rođen?
-Jesam

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1493
20.8.2010 0:24:10   
acudesa
kod  psihologa:

-Doktore, moja žena misli da je ja
-Pošaljite je meni
-Tu sam, doktore

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1494
20.8.2010 0:25:10   
bananica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1495
20.8.2010 0:25:16   
Hannica

na sudu

ime?
-Mujo

prezime?
-Suljagić

rođen?
-Jesam

user posted image user posted image user posted image user posted image   Ovaj mi je najbolji...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1496
20.8.2010 0:29:45   
reallove

na sudu

ime?
-Mujo

prezime?
-Suljagić

rođen?
-Jesam

aaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1497
20.8.2010 0:30:40   
reallove

kod  psihologa:

-Pošaljite je meni
-Tu sam, doktore

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1498
20.8.2010 0:31:47   
Ilhana RR

evo meni reallove da se nasmije...
ljubim teuser posted image
Šta kaže slon čovjeku kad ga vidi golog?
-kako možeš da dišeš na tu malu surluuser posted image user posted image

umalo se ne upisa od smijeha... al ovaj gore za plavusu je predobar haahhahaha

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1499
20.8.2010 0:32:10   
teacher75

kod  psihologa:

-Pošaljite je meni
-Tu sam, doktore

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *