|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VICEVI
25.5.2010 14:15:09   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jesu te krenuli ovi viceviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 1401
25.5.2010 14:24:51   
tap3ah
Bio Mujo na glasu da mu se nikad ne omakne i da poslije njega žene definitivno ostaju trudne.
I dođe kod njega na selo neka starija švabica, nakon što je obišla razne doktore, klinike i isprobala milion i jedan način da ostane trudna. Mujo joj je bio zadnja nada.
I prespava ona kod Muje i oni obave „ono“ i ode ona nazad u Njemačku sutradan ujutro.
Prođe od tada 10 mjeseci i do muje svrati drug koji se tek vratio iz Njemačke i on mu donio punu kesu poklona i koverticu s evrićima ..... kaže ovo ti šalje ona švabica što je bila tu u selu prije 10-tak mjeseci .... prezadovoljna je rodila dvojke .... dječaka i djevojčicu i zahvaljuje ti se još jednom.
„Eh, rodila bi ona i trojke samo da nisam taj dan odsjekao nokte na nogama“ – reče Mujo

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1402
25.5.2010 14:30:01   
milenium

IZVORNA PORUKA: tap3ah

Plavusa radi u sendwich baru. Dolazi muskarac, te kaze:

- Dajte mi jednu kobasicu, ali vrucu i da mi se pusi!
- Kobasicu naplacujem, a pusenje dajem gratis!

user posted image

chucka norrisa je netko upucao....
...metak je kriticno...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ooooooo ako se nisam sad srušila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 1403
25.5.2010 14:32:39   
milenium
kako prepoznati hercegovca lopova?
-on nosi bijelu čarapu na glavi!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(e ovo je zato što su mi naplatili sirup u ljekarnoj a nisu smjeliuser posted image ,nego ja nisam skontala jer nisu imali čarapeuser posted image )

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1404
25.5.2010 14:32:43   
koka i po
Pričao Mujo Hasi da je vodio Fatu da gledaju balet.A ovaj pitao Muju :"Šta ti je to balet"a ovaj mu odgovori:"Uleti neka p.......pa bi letila pa ne može,Pa bi ponovo letila ,pa nemože.Pa uleti neki momak pa bi je j....pa je nebi j........Pa je digne pomiriše joj p......pa je baci".

Izvinjavam se na prostotama ali je vic takav.Ja neki dan gledala balet na televiziji i sjetila se vica.Suze su me oblile od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 1405
25.5.2010 14:34:03   
milenium

IZVORNA PORUKA: koka i po

Pričao Mujo Hasi da je vodio Fatu da gledaju balet.A ovaj pitao Muju :"Šta ti je to balet"a ovaj mu odgovori:"Uleti neka p.......pa bi letila pa ne može,Pa bi ponovo letila ,pa nemože.Pa uleti neki momak pa bi je j....pa je nebi j........Pa je digne pomiriše joj p......pa je baci".

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1406
25.5.2010 14:37:57   
milenium
Kaze škot majci, majko:imam jednu dobru i losu vjest.dobra je:ostavio sam drogu,a
losa:neznam di sam je ostavio
user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1407
25.5.2010 14:41:40   
milenium
Zaposlio se Mujo kao kustos u nekom muzeju, i ništa nije znao, te počeo da izmišlja: - "Dragi posjetioci, ovo vam je lubanja Kulina bana" Jedan od posjetioca upita: "A čija je ova mala?" - Mujo: "I to je njegova, kad je bio mali"
user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1408
25.5.2010 22:56:49   
salmy
Lezi crnogorac pod drvetom i zove ga zena!
Coce ti lezis a postar ti donia penziju
Nek mi je odje donese odje sam je i zaradio!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1409
25.5.2010 23:02:31   
ena23
Lijepa si kao srna... ili, kako se već zove ona životinja sa surlom.

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1410
25.5.2010 23:05:27   
frenkoza
pita zena muza: dragi... kako da povecam grudi a da ne idem na operaciju.... znas bojim se....
muz: trljaj ih toalet papirom....
zena: ali dragi.... kako ce mi to pomoci user posted image
muz: ne znam duso, ali s guzicom ti je haos napravio user posted image user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1411
25.5.2010 23:41:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: milenium

Zaposlio se Mujo kao kustos u nekom muzeju, i ništa nije znao, te počeo da izmišlja: - "Dragi posjetioci, ovo vam je lubanja Kulina bana" Jedan od posjetioca upita: "A čija je ova mala?" - Mujo: "I to je njegova, kad je bio mali"

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 1412
25.5.2010 23:42:42   
Anoniman

Izvinjavam se na prostotama ali je vic takav.Ja neki dan gledala balet na televiziji i sjetila se vica.Suze su me oblile od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna veza do poruke: 1413
26.5.2010 22:54:01   
acudesa
Šta je prvi glasnik proljeća?

(Bosanac na mješaliciuser posted image )

Šta mama kaže plavuši kad ova krene izaći?
(ako do 12h ne budeš u krevetu-vrati se kućiuser posted image )

Šta znači riječ vegetarijanac?
(stari indijanski izraz za: loš lovacuser posted image )

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu stella)
Neposredna veza do poruke: 1414
1.6.2010 13:19:50   
Hannica
Otiso Mujo doktoru i kaže:
- “Doktore imam strasan problem, u zadnje vrijeme me niko ne shvata ozbiljno!”
Kaže doktor:
- “Ma daj…”

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1415
1.6.2010 13:29:13   
reallove
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Šta je prvi glasnik proljeća?

(Bosanac na mješaliciuser posted image )

Šta mama kaže plavuši kad ova krene izaći?
(ako do 12h ne budeš u krevetu-vrati se kućiuser posted image )

Šta znači riječ vegetarijanac?
(stari indijanski izraz za: loš lovacuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ovaj prvi mi je najbolji

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1416
2.6.2010 18:35:00   
medi87
Saobraćajac zaustavi pijanog vozača koji vozi u suprotnom smjeru u jednosmjernoj ulici.
Gdje si to ti krenuo??? - zagalami saobraćajac
Nemam pojma, hik, a ionako sam zakasnio, hik, vidis da se svi već vraćaju, hik...

Policajac zaustavi pijanog čovjeka u 4 sata ujutro i upita ga: a kuda ste Vi krenuli u ovo doba noći???
Na predavanje, odgovori on.
Ma daj, a ko u ova doba noći drži predavanje?
Moja žena.

Pita plavuša plavušu: Jesi li ti bila na onom IQ testu.
Ona odgovori s olakšanjem... ah, jesam...
I kakav je bio
Negativan, srećom.
Joj, da i meni bar bude.

RR porodica :-)))

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1417
3.6.2010 15:32:24   
milenium

IZVORNA PORUKA: medi87

Saobraćajac zaustavi pijanog vozača koji vozi u suprotnom smjeru u jednosmjernoj ulici.
Gdje si to ti krenuo??? - zagalami saobraćajac
Nemam pojma, hik, a ionako sam zakasnio, hik, vidis da se svi već vraćaju, hik...

Policajac zaustavi pijanog čovjeka u 4 sata ujutro i upita ga: a kuda ste Vi krenuli u ovo doba noći???
Na predavanje, odgovori on.
Ma daj, a ko u ova doba noći drži predavanje?
Moja žena.

Pita plavuša plavušu: Jesi li ti bila na onom IQ testu.
Ona odgovori s olakšanjem... ah, jesam...
I kakav je bio
Negativan, srećom.
Joj, da i meni bar bude.

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 1418
3.6.2010 15:36:11   
milenium
- Fato, daj mi one golf čarape!

- Koje Mujo?

- One s devet rupa!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1419
3.6.2010 15:49:19   
medi87
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e ovaj je pravi

RR porodica :-)))

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1420
3.6.2010 15:53:54   
lillyy85
IZVORNA PORUKA: zinanina

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1421
3.6.2010 15:56:26   
azraj
Sjede Mujo i Fata u busu, a bus krcat.
Mujo:
- "Je*o te pun bus!"
Fata:
- "Bolan nije njih pola, matere mi."
user posted image user posted image

Hamza,mamin lav,26.10.2006.

(odgovor članu lillyy85)
Neposredna veza do poruke: 1422
3.6.2010 15:58:26   
azraj
Kandidat za načalnika u nekom selu drži govor, pa kaže:
- "Do vašeg sela napravićemo asvaltirani put! Napravićemo i vodovod! Izgradićemo i školu!"
Neko iz mase:
- "Ali u selu nema dece!"
- "I decu ćemo da vam napravimo!"

Hamza,mamin lav,26.10.2006.

(odgovor članu azraj)
Neposredna veza do poruke: 1423
3.6.2010 21:32:27   
marny
Prvi dan:
- Dragi, idem na fitnes.
- Dobro, draga.
Drugi dan:
- Dragi, idem na aerobik.
- Dobro, draga.
Treći dan:
- Dragi, idem na jahanje.
- Idi draga, konj je zvao već tri puta!

(odgovor članu azraj)
Neposredna veza do poruke: 1424
3.6.2010 21:42:07   
marny
Razveo se Mujo od Fate i sudija cita presudu:
"Sud je odlucio Fati dodijeliti alimentaciju od 300 KM" . Mujo ce:
"Lijepo od vas, ako treba i ja cu nesto dodatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *