bebaa -> RE: VICEVI (8.12.2014 22:57:54)
|
Na poslu, uz kafu, razgovaraju dve prijateljice: - Kako je bilo sinoc? - Katastrofa od sek*a… Muž došao s’posla, za tri minuta pojeo rucak, onda cetiri minuta sek*a i minut kasnije je zaspao. A kod tebe? - Kod mene – fantazija! Muž došao kuci, poveo me na ukusnu romanticnu veceru, posle smo šetali sat vremena do kuce, onda svece, sat predigre, pola sata fantasticnog sek*a a na kraju, zamisli, sat vremena smo razgovarali. Bajka! Nekako u isto vreme razgovaraju uz pivo dvojica kolega: - Kako je bilo sinoc? - Super! Dodem kuci, rucak na stolu, pojeo sam, sek*ao se sa ženom i zaspao. A kod tebe? - Ma katastrofa! Dodem kuci, nema struje jer sam zaboravio platiti racun, pa sam morao onu moju voditi na veceru. Klopa kao neka fina, daju ti jedno zrno na ogroman tanjir a okolo našaraju neke gluposti, a bilo je tako skupo da nisam imao para da se vratimo taksijem, pa sam morao sat vremena pešaciti do kuce! Dodem tamo, naravno nema struje, pa sam morao prvo tražiti a onda paliti proklete svece! Bio sam tako ljut i besan da mi je trebalo sat vremena da mi se di*ne, a posle nisam mogao pola sata svr*iti! Posle toga, još sat vremena nisam mogao zaspati! Ma propast…[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|