Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Krema za suncanje za bebe?! 27.7.2009 14:09:44
Suzana
IZVORNA PORUKA: Romali
Ja večeras dobih na poklon za mog Avene , zašt.fakt.50. Mame koje su je koristile, jesu li zadovoljne?
Draga, ja sam prošle godine Avene 50 uzela mojim dječacima a išli su na more kada im je bilo 3 mjeseca. Nisu puno vremena provodili na suncu, pogotovo u onom periodu kada je najopasnije. U svakom slučaju bićeš zadovoljna sa kremom, jer Avene je super brand. Ove godine ja im uzela Soleval od Rosala također 50 zaštitni faktor, nešto mi bi poskupo da opet pare dajem za Avene a ne potroši se ni trećina pakovanja...
Ja večeras dobih na poklon za mog Avene , zašt.fakt.50. Mame koje su je koristile, jesu li zadovoljne?
Ja sam koristila Avene zast. fakt. 40 i jako sam zadovoljna. Luka je bio dosta na suncu (naravno ne u ono nezdravo vrijeme) nego ujutro i kasno popodne i nije ni malo izgorio. Nije bilo alergijske reakcije. Avene je super .
drage mame...evo mislim se koju kremu da za suncanje da kupim svom piletu..posto mu je koza osjetljivija...a guglajuc sam svasta otkrila, em sto su veliki zastitni faktori jako stetni, do toga da sadrze puno stetnih parabena i slicnih filtera kemijskih...s tim da dajem link starnice koja se bavi ispitivanjem pojedinih nasumice odabranih proizvoda prema kojima su mnoge vodece kremice pale na testu, e sad ispade da je baby love po cijeni i sastavu the best,,,ali je kod nas nema...mustela je 50 km sto je previse..e sad vise ni s ama ne znam...a kad sam vidjela sto uradi faktor 50 odjeci i kupacem kostimu..pa ne mogu zamisliti sto radi kozi..a ipak se bebe zastiti moraju..sto vi mislite ? evo link: test krema stranica je na njemackom, samo u gornji prozorcic kod bar koda se ukuca ime kreme..ako je testirana izbaci rezultate-...uglavnom crveni nisu dobri sastavi..pa ko bolje zna njemacki moze pomoci. kako izgledaju te baby love kreme...moze slika akmo ko koristi
< Poruku je uredio iv@ncica -- 25.6.2010 1:33:34 >
a kako doci do baby love ili je to dm-ov sun dance krema..ne kontam jesu li to dvije razlicite kreme..a dosta njih ima tih stetnih parabena, te kemije...trebale bi biti s mineralnom zastitom...uh+glavno su to sebamed, mustela... i jako su skupeee..a faktori visoki....pa nemam pojma ni ja sto sad...
a kako doci do baby love ili je to dm-ov sun dance krema..ne kontam jesu li to dvije razlicite kreme..a dosta njih ima tih stetnih parabena, te kemije...trebale bi biti s mineralnom zastitom...uh+glavno su to sebamed, mustela... i jako su skupeee..a faktori visoki....pa nemam pojma ni ja sto sad...
ovih baby love imas u dm-u u hrvatskoj pa kad podjes na more stani u Metkovic
Mi koristimo mlijeko za suncanje NIVEA BABY-UVA-UVB-LSF 50+ .......... to smo koristili i proslo ljeto i bili jako zadovoljni tako da smo se odlucili i za ovo ljeto uzeti istu.
RE: Krema za suncanje za bebe?! 26.6.2010 14:31:38
iv@ncica
pogledaj link.o nivei..ima tih nekih jako stetnih sastojaka..zato i ja trazim baby love izgleda da su one ok..iako nisu sve ovdje testirane...vec na drugim nekim stranicama..a mustela JE PREEEESKUPA