Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam prošlo ljeto imala bebu od 4 mjeseca kada smo išli na more i kupila sam u ljekarni Avene kremu za sunčanje a faktor je bio 40 ili 50 nisan sigurna: znam da Mustela i WichY imaju isto sa visokim UV faktoraom.
Ej drage, mene zanima sa koliko godina može mala beba ( dojenče ) ići na more? Bili bi pod suncobranom, ne bi se izlagali toliko suncu, ali znaima me od kojeg se mjeseca preporuča ići na more sa dojenčem???? Pozdrav
Meni samo nije jasno netko maže bebe,a netko kaže da ne smije do god dana,nema veze koja je marka.Evo npr u onoj Bubchen kozmetici piše ne koristiti kreme za sunčenje za bebe do god dana inače.Još nešto,jel lakše ići s bebom koja ne hoda pa je vi nosate,kolica itd ili kad prohoda?
Draga moja, malo "prosvrljaj" po forumu, imas jako puno tema, i sta sve treba... Ukucaj na pretrazivacu "Put sa bebom", "Pasos za bebe", i sve sto te interesuje, izbacit ce ti sigurno ono sto te zanima.. I da, beba mora imati pasos, ako si iz BiH....
Bolje je uzeti kremu sa manjim faktorom i mazati dijete cesce jer sto je faktor veci to u kremi ima vise hemije i vise stetnih stvari...Faktor je i onako samo pokazatelj koliko se cesto krema mora nanositi a ne "jacina" zastite kako ljudi misle.
Bolje je uzeti kremu sa manjim faktorom i mazati dijete cesce jer sto je faktor veci to u kremi ima vise hemije i vise stetnih stvari...Faktor je i onako samo pokazatelj koliko se cesto krema mora nanositi a ne "jacina" zastite kako ljudi misle.
Amra,Avene i Mustela su odlicne kremice....To su medicinki preparati,bez parfema i ostalih nepotrebnih stvarcica.Ja sam uzela Seleni Avene SPF 40...,a negdje sam vec spominjala da mi je samo ta krema pomogla,kada sam jedne godine dobila fotodermatitis k'o grom iz vedra neba (ja koja nikad u zivotu nisam izgorila,tamne puti...,ali eto desilo se tada i poslije opet bez problema-bas su te alergijice nepredvidive )
Ej drage, mene zanima sa koliko godina može mala beba ( dojenče ) ići na more? Bili bi pod suncobranom, ne bi se izlagali toliko suncu, ali znaima me od kojeg se mjeseca preporuča ići na more sa dojenčem???? Pozdrav
Ja sam išla sa sinom kad mu je bilo skoro 2mj.Bili smo u hladovini pod borovima.Kako nama more nije daleko bilo je super,fino proputovao i sve. Kad budemo išli na more u avgustu kćerki će biti 9mj.
Jel bi mi netko mogao preporučiti neku kremu i losion poslije sunčanja za bebu od godinu. Nika ima osjetljivu kožu i koristi eucerin proizvode koji joj super odgovaraju. Izgubih se koliko sam krema vidjela, neka sunval - rosal, nivea i ostale... Stvarno ne znam koju da kupim i je li bolje krema ili sprej, hoće li mi jedna biti dovoljna???
avene faktor 50 ili 40 kosta oko 30 km ali zaista je jako jako dobra ima i ona od aderme koja ostavlja sloj,spominjala sam to na temi beba i terme, ali ne bih joj to ponjela na more neka baem malo ide u slanu vodu,naravno istusirala bih ju poslje...
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
ja imam onu za bebe...ali iskreno ako ces da cujes....mislim da je to samo cijena druga faktor je faktor
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change