rose 87 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (3.12.2014 11:00:20)
|
jutro i od nas mala c. nemoj tako,ja kad sam dosla isto je bilo najvise trudnica pri kraju,samo se ti nama javljaj,da se mozes pripremiti za ove tegobe sto te cekaju,a neznam sta je sa no idea i mjeseceva p. one su bile nekako u tvom terminu marincii ma joj znas ove nase dok.,nisam jednom cula da odugovlace cekajuci pare [sm=smiley13.gif],sto je najzalosnije ja neznam oko toga nikako,evo nemogu dobiti termin u klinici gdje radi privatno u terminu kad meni odg. i on mi je dao svoj broj mob.,mogla bih ga nazvati da dodjem na pregled u bolnicu ali ja neznam kako bih se ponasala,kako bih mu platila,nisam navikla pa hajd,zato se bojim odugovlacenja pred porod,voljela bih da mi kaze toliko i toliko,tome i tome trebas platiti i hajd,a ne da ja razbijam glavu eh sto se tice vakcina najsretnija sam bila onih prvih par,ni razmisljala o njima nisam,kad sam pocela citati o njima tad me je poceo hvatati strah,vjerovatno cemo vakcinisati i E. je dobio sve redovno ali se bas bojim eh sta kuhate danas ja nemam ideja,nesto nisam ni raspolozena danas
|
|
|
|