Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 21.11.2014 16:08:05
delfin
IZVORNA PORUKA: babina beba
IZVORNA PORUKA: mama_alma
Super Višnja, pohvale za sve društveno odgovorne firme , organizacije, pojedince, koje iz godine u godinu prepoznaju značaj, ovog malog, ali nadasve velikog druženja (da ne kažem projekta, to mi nekako preformalno).
Višnja i dalje sam mišljenja da bi i mame trebale učestvovati, pogotovo one koje uspiju da se ubace na spisak, neka simbolika od 10 KM recimo bi bila fina cifra koja bi puno značila za ovo druženje.
U potpunsti se slazem i podrzavam...ipak treba platiti i prevoz djece i deda mraza itd...
i ja se slažem sa ovim
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 1.12.2014 12:38:15
Visnja RR
Ovaj put podjelu paketica cemo morati malo aktivnije odraditi.... nasa obaveza kao domaćina djeci Doma je da ih i zabvimo odnosno da posevtimo više pažnje njima...da ih što više uključimo u igru s našom djecom...
Najbolje da se desetak mama smjenjuju u tome ... Da što manje mama bude u samoj igraonici...kako bi se izbjegl guzva i vrucina... misli se na one koje imaju samostalnu djecu
ovaj put ćemo imati 65 djece od punih 12 mjeseci do predškolskog uzrasta . Ne zamjerite što necemo moci izaci u susret i onima koji bi poveli jos neko dijete iz porodice Znate i sama d bude prevelika guv sto ne odgovara ni igronici ni D. Mrazu
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 1.12.2014 12:46:06
Hanady RR
višnja ja ako se smjestim na spisak sa mojom F računaj na mene za čuvanje djece i igranje sa njima i svu pomoć