Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 4.11.2014 8:53:29
M kao Mama
Akobogda jedva čekam druženje sa našim drugarima, baš neki dan L. me pita hoće li biti druženje jer je njen razred išao djeci u Dom u posjetu i ona je drugarima pričala kaka ringeringeraja , tako ona zove RR organizuje druženje sa njima,
višnja imam neke ideje šaljem ti PP
< Poruku je uredio Skvo RR -- 7.11.2014 13:54:57 >
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 5.11.2014 19:03:15
elmaL
Ovo je tako divna stvar, mogu misliti kako bude lijep i emotivan dogadjaj.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 7.11.2014 13:55:18 >
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 7.11.2014 13:16:40
bebaa
krasno...... iskreno se nadam da ćemo imati priliku da budemo dio grupe.....ovo će nam biti prvi paketići a das mo iole svjesni Djeda Mraza..... ako ga se ne prepadne....valjda neće.....neustrašiv je,na mamu....
< Poruku je uredio Skvo RR -- 7.11.2014 13:55:57 >
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 21.11.2014 13:32:57
M kao Mama
Super Višnja, pohvale za sve društveno odgovorne firme , organizacije, pojedince, koje iz godine u godinu prepoznaju značaj, ovog malog, ali nadasve velikog druženja (da ne kažem projekta, to mi nekako preformalno).
Višnja i dalje sam mišljenja da bi i mame trebale učestvovati, pogotovo one koje uspiju da se ubace na spisak, neka simbolika od 10 KM recimo bi bila fina cifra koja bi puno značila za ovo druženje.
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 21.11.2014 15:00:07
babina beba
IZVORNA PORUKA: mama_alma
Super Višnja, pohvale za sve društveno odgovorne firme , organizacije, pojedince, koje iz godine u godinu prepoznaju značaj, ovog malog, ali nadasve velikog druženja (da ne kažem projekta, to mi nekako preformalno).
Višnja i dalje sam mišljenja da bi i mame trebale učestvovati, pogotovo one koje uspiju da se ubace na spisak, neka simbolika od 10 KM recimo bi bila fina cifra koja bi puno značila za ovo druženje.
U potpunsti se slazem i podrzavam...ipak treba platiti i prevoz djece i deda mraza itd...
RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR... 21.11.2014 15:35:45
Visnja RR
to samo ako bude panika...ako ne budemo imali dovoljno sponzora...do sada ih je uvjek bilo...znam da je ova godina bila grozna i da su se mnogi novci dali za poplavljena podrucja al opet mislim da mozemo skupiti preko prijatelja/sponzora...
svakako ce RR BB biti humanitaran ..ko bude bude i ko ubaci u kutiju....