Neca xxx -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (4.12.2015 10:09:35)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Neca xxx Bas mi je zao sto ove godine nece biti zajednicke zabave, ali razumijem razloge. A da li je moguce da organizujemo posjetu Deda Mraza djeci u domu. Da se skupi novac ili angazuju sponzori za paketice, DM i mozda cak i neku predstavicu koju vec rade ljudi u igraonicama i da ih DM posjeti u domu. Tu nema nikakvog dodatnog rizika. i o tome smo razmišljali ali poenta je naše misije i organizacije bila uvijek jer mi jedini tu djecu izvedemo iz Doma...jer oni rijetko izlaze od toga je sve i krenulo onda :( i mi smo među rijetkima koji dobiju dozvolu d aih uopće izvedu... mnogo oni poklona dobiju osobito u ovo praznično vrijeme i posjeta dosta... tako da je opet bolje čuvati sponzore za poklončiće i i mogućnost da ih izvedemo van Doma ...kino, pionirska nešto ??? dok sve ovo dobije malo mirniji smisao[sm=smiley13.gif] Ma da. Pretpostavila sam da je njima ovo najinteresantnije. [sm=smiley13.gif] U pravu si, onda bolje cuvati sponzore da im organizujemo neki odlazak u kino ili pozoriste ili nesto drugo, sto nemaju cesto prilike uraditi.
|
|
|
|