RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost

Poruka

Hannica -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (21.12.2014 20:20:06)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

malena27 RR lijepa ko slika

Baš jeste, u mom selu, babe bi rekle " ko upisana"[sm=smiley36.gif]

A mnogo je ljepša uživo nego na slikama, sjećam se kad sam je pevi put vidjela, baš me iznenadila, a šminke skoro da nije imala .
Baš ljepotica prava.[sm=love.gif]

Hanady RR -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (21.12.2014 20:39:33)

Zeničanke naše lijepe i vriejden...
Mya i malenice prvetsveno hvala vama a i svim našim članicama iz zenice koje su i tamo RR učinile prepoznatljivim u ovako emotivnoj priči...
Ja svoje emocije još slažem...i sigurno ću još dugo...
no da me raduje ovaj vid raodtsi za tu dječicu...baš raduje...
Drago mi je da da dovedemo na vrijeme svoju djecu koja se fino izigraju sa tom dječicom iz doma...
Baš sam sretna, puno sretna [sm=smiley27.gif]

Mya_81 RR -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (21.12.2014 20:48:23)

Ja na slici kao da imam 20 godina [sm=smiley36.gif]
Pitala me je jedna teta na šalteru neki dan u koju školu idem [sm=smiley36.gif]

Mya_81 RR -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (21.12.2014 20:51:30)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Zeničanke naše lijepe i vriejden...
Mya i malenice prvetsveno hvala vama a i svim našim članicama iz zenice koje su i tamo RR učinile prepoznatljivim u ovako emotivnoj priči...
Ja svoje emocije još slažem...i sigurno ću još dugo...
no da me raduje ovaj vid raodtsi za tu dječicu...baš raduje...
Drago mi je da da dovedemo na vrijeme svoju djecu koja se fino izigraju sa tom dječicom iz doma...
Baš sam sretna, puno sretna [sm=smiley27.gif]

[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

lepetetka -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (21.12.2014 20:52:41)

Divna novogodišnja bajka u oba grada, prelijepo zaista, svaka vam čast na organizaciji. [sm=smiley20.gif][sm=bravo.gif]

Lady26 -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (21.12.2014 20:55:20)

Divno druzenje, hvala RR, teta Visnja [sm=smiley27.gif] i hvala sponzorima [sm=bravo.gif]

Zenicanke [sm=bravo.gif][sm=love.gif]

Visnja RR -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (21.12.2014 20:55:34)

IZVORNA PORUKA: lepetetka

Divna novogodišnja bajka u oba grada, prelijepo zaista, svaka vam čast na organizaciji. [sm=smiley20.gif][sm=bravo.gif]

kad se male ruke slože [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Mya_81 RR -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (21.12.2014 21:03:39)

Mi smo prije pocetka imali jako stresnu situaciju.
Naime dogovor je bio da se sa DM cujem u 9, ali kad sam zvala poruka kao da je iskljucen mobitel. I tako sve do 10 sati. Vec smo pocele planirati sta u tom slucaju, trazile sve moguce opcije, bila sam izvan sebe, bas mi je bilo krivo. Medjutim, ispostavilo se kasnije da je eronet mreza bila van funkcije i da niko nije bio dostupan. DM se javio i dosao na vrijeme da razveseli djecicu. Joj, kad sam se javila na telefon i cula da je on, mojoj sreci nije bilo kraja.

Visnja RR -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (21.12.2014 21:08:18)

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Naime dogovor je bio da se sa DM cujem u 9, ali kad sam zvala poruka kao da je iskljucen mobitel. I tako sve do 10 sati. Vec smo pocele planirati sta u tom slucaju, trazile sve moguce opcije, bila sam izvan sebe, bas mi je bilo krivo. Medjutim, ispostavilo se kasnije da je eronet mreza bila van funkcije i da niko nije bio dostupan. DM se javio i dosao na vrijeme da razveseli djecicu. Joj, kad sam se javila na telefon i cula da je on, mojoj sreci nije bilo kraja.

kad se sjetim prije 2 g...kod nas DM dosao s koferom a u njemu nije bilo njegovog odjela ...uzas...a 15 minuta do njegovog izlaska pred djecu...pa furo kuci ...kasnio

Hanady RR -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (21.12.2014 21:09:47)

Ih ja sam našeg zvala svaki dan po jednom i svaki put kažem ponesi kofer...poučena iskustvom kada je one rpve godine zaboravio odjelo[sm=jezicek.gif]
Mada to mu je bila prva godina da mjenja rahmetli oca u tom poslu i hajd nije mu lako bilo...ai mladost u glavu udarila[sm=smiley36.gif]
al on došao i kaže...donio sma kofer[sm=jezicek.gif]e reko ima onda kafa hajd sjedi[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (21.12.2014 21:10:30)

kad se sjetim prije 2 g...kod nas DM dosao s koferom a u njemu nije bilo njegovog odjela ...uzas...a 15 minuta do njegovog izlaska pred djecu...pa furo kuci ...kasnio

u sekundi me šiješ postom i pričom[sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (21.12.2014 21:38:27)

[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (21.12.2014 21:53:11)

Samo da se Visnji, nasem portalu i sponzorma zahvalim na paketicu, lijepom druzenju i kafi[sm=smiley1.gif]
Drago mi je sto ovo prelazi u tradiciju i sto djeci Bjelava mozemo makar malo uljespati njiove dane.

bebaa -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (21.12.2014 21:53:44)

bravo Zenica......[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

EEDITH -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (22.12.2014 9:08:43)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
svaka čast rr žene,divne ste,krasne i prije svega humane
i divno je što sam vaša drugarica [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

malena27 RR -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (22.12.2014 9:33:28)

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: MicoTico

malena27 RR lijepa ko slika

Baš jeste, u mom selu, babe bi rekle " ko upisana"[sm=smiley36.gif]

A mnogo je ljepša uživo nego na slikama, sjećam se kad sam je pevi put vidjela, baš me iznenadila, a šminke skoro da nije imala .
Baš ljepotica prava.[sm=love.gif]

Hvala djevojke drage! Postidiste me...ima puno ljepsih od mene sigurno na RR [sm=smiley1.gif] ali se skrivaju...

koka i po -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (22.12.2014 9:42:03)

ma hajde...imali smo mi rjesenje i za to[sm=smiley36.gif]

samo sto bi godinama S.morala lijeciti od stresa[sm=jezicek.gif]

Visnja...jes ti to mene pozeljela pa sliku trazis[sm=smiley36.gif] e nejma je...ako budes dobra i pametna poslat cu ti jednu na fb cisto da me ne zaboravis[sm=smiley36.gif]

a ri malena ne pretjeruj...prelijepa si i gotovo[sm=bravo.gif]

palachinken -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (22.12.2014 9:44:53)

Imam ja jos jednu, za ovu što se ne vidi na fotkama
[img]http://www.dodaj.rs/f/1y/5i/2XRRD7I6/dsc0310.jpg[/img]

[sm=smiley36.gif]

malena27 RR -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (22.12.2014 9:45:23)

e cinko, nek' si i nju natakarila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

bebaa -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (22.12.2014 9:46:31)

koja je od njih Koka....[sm=smiley1.gif]

koka i po -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (22.12.2014 9:47:17)

ko li je [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

koka i po -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (22.12.2014 9:48:43)

IZVORNA PORUKA: bebaa

ova s naocalama[sm=jezicek.gif]

bebaa -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (22.12.2014 9:49:47)

IZVORNA PORUKA: koka i po

e hebiga.......[sm=jezicek.gif]mislim da si ti ova desna,kratko ošišana...ova mi premlada nešto za tebe......

damma -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (22.12.2014 9:51:50)

IZVORNA PORUKA: koka i po

e hebiga.......[sm=jezicek.gif]mislim da si ti ova desna,kratko ošišana...ova mi premlada nešto za tebe......

i mrsava..znas kako stalno pise da je debela..
doduse kao i ti bebo [sm=smiley36.gif]
da vam je da mene vidite [sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave, Dom Porodica i RR djeca (22.12.2014 9:52:25)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Imam ja jos jednu, za ovu što se ne vidi na fotkama
[img]http://www.dodaj.rs/f/1y/5i/2XRRD7I6/dsc0310.jpg[/img]

[sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif]
E neka si, nas stavila a sebe skriva.[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>