minie -> RE: Djeda Mraz 2014 - Djeca Doma Bjelave i RR djeca (18.12.2014 19:51:52)
|
IZVORNA PORUKA: Visnja RR Djevojke, danas sam se cula s tetam iz Doma ...Djeca se vesele druženju i jedva čekaju subotu... konačni spisak kaže da će nam doći 21 dijete iz Doma.... kako ja vec znam neka imena djece primjetila sam da nam dječak iz te grupe po imenu Pašaga nije na spisku... pitala sam tete da g nisu zaboravile a one mi rekoše da je on teško bolestan [sm=smiley19.gif] karcinom linfnih čvorova.... on samo leži (ko biljka) [sm=smiley19.gif]to me baš pfffffff potreslo.... znam da ćete se složiti sa mnom da i on zaslužuje paketić.... kako su neke stvari bile knap ili u manjku kupila sam jos nekih stvarčica da dopunim desetak paketića ali da i njegov bude kako treba... zamolćemo tete da mu predaju... Je li to onaj djecak sto je osvojio nasa srca, tamne kose, sto je obisao svaku mamu. Bas me potresla ova vijest :((( Pile maleno, da mu Uzviseni olaksa. I bravo Visnja, zaista imas veliko srce [sm=bravo.gif]
|
|
|
|