milenium
|
žene drage vi se raspisale,čitam većč skoro sat ipol.a tko mi je kriv kad se nisam javljala. malena me smori,pisala sam i u onoj grupi rr na fb,pa ja nju uspavljujem i po dva sata. pa se vrti,pa priča,ne prestaje,pa mlati nogama,pa se ustane i sjedne... ooooooo meni tlak 200, preksinoć uspavljivala od 10 do ponoći i odustala ,napustila sobu a mm preuzeo a ja otišla u kuhinju i u plač,jednostavno još nisam srela dijete da od o do 24 ne staje.a i stariji je takav. ismijala sam se nekim postovima vanchi,roza princeza mislila sam se sinoć javiti i nikako mi se neda preko mob,imam grozan mob spor užas. vanchi ja kad sam bila 4 prsta otvorena nisam mogla o sebi,ti ćeš to ekspresno rodit,neboj se znat ćeš kad krene. marinci upišala sam se od kad si napisala ono za popis hrane što želiš jest kad rodiš,fali mi smajli koji se valja po podu dobra ideja i ja ću tako. marinci kad bi bar moj mm dobio bar tjedan slobodno,meni bi bilo koda sam na lotu dobila a kamoli da ima mjesec dana kao tvoj.pa što će ti itko više,bar ćeš bit u miru,nećeš se sekirati,nek ti mm kupi šta već hoćeš jest.a sestra mi je rodila na cr i ležala je samo u bolnici,po kući je sve ono lagano radila,ništa teško,al je hodala nije ležala non stop. a za malenog već sad skuhaj ponešto pa zamrzni u neke male plastike pa mu odmrzaji(npr juha,biža...šta već voli),ja ću isto prije neg rodim opremit hladnjak kiflicama,peksimetima...pa nek se nađe,kad bude tko dolazio da sam mirna bejbibi,za zavjese probaj1.venish, 2. u dm imaš neki prah u maloj kutijici,za izbjeljivanje bjelog veša.3. u mašinu ubaci osim praška npr ariel(njega je netko neki dan hvalio da baš izbjeli)prašak u bubanj a u onu posudu iscjedi jedan limun i sirćet.limun u kombinaciji sa sirćetom izbjeljije. unchi,kad ce ti već svekrva doći onda je iskoristi maksimalno,zaposli je tolko da ne može disat a kamoli prigovarat.nek pere,usisaje,pegla,...pa neće imat kad pričat a tebi kuća blista. leme drago mi je da je sve ok,uživaj s bebicom,jel doji? loptica ponesi bar 2-3 pidžame,a dobro bi bilo ponijeti i one podloge za presvlačenje beba,znate ono meko,dole najlon a gore pamuk kao na ulošku,i to stavljat na krevet ispod sebe,pa kad se i ako zakrvavi samo smotat i u smeće,jer znate da oni slabo posteljinu mjenjaju.kolka su ti starija djeca? morena daj sliku pupe.kako je malena jel ozdravila?ja sam paničar .čim 38 trčim dr a mm govori da nisam normalna.čak i ako samo kašlju ja trk dr jer šta ja znam šta je na plućima,možda nama bezazleno a tamo na plućima,upala,bronhitis i šta ti ja znam... enno dobrodola,kad ti je termin? joj zene ja sam i sinoc imala bh kontrakcije,boli uzas,ne mogu da pricam kad nalete.jela bananu i kako trud naide ja samo onu bananu kroz prste izgnjeci gleda mm sta mi je.
< Poruku je uredio milenium -- 29.11.2014 2:24:52 >
|