BebeLina -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (2.11.2014 16:48:28)
|
oooo... Vidi novih trudnica :) Dobro nam dosle sve.. I to jos moje zenicanke :) Vidim i da si ti leme iz Zenice, a i ti pinky_c :) Pa mi drago :) Nego, drage moje, sjecate li se mene kad sam se tek pocela javljati na ovoj temi? Prva recenica mi je bio strah od poroda.. [sm=smiley36.gif] Cak sam vam spominjala i carski rez. Medjutim, evo, Bog je tako dao neku hrabrost i snagu.. Jedva cekam da dodje taj dan. Nama je jos 12 dana do poroda (ne znam je li Almond vec u bolnici :) ) Tako da, nemojte da vas cujem da kukate za porod :) Sve ce biti ok.. [sm=smiley36.gif] Danas sam pripremila kozmetiku za bolnicu, tj prebacila u mali neseser sve sto koristim od kozmetike i sto mislim ponijeti sa sobom. Danas me jako zabolio stomak mislila sam da je to to, ali smirilo se :) Smijesan mi je muz bio :) Odmah uzima mobitel u ruke. Ima aplikacija za mjerenje kontrakcija, pa jadnik hoce da pocne mjerit, a od treme ne zna ni otkljucat mobitel, hahahah :) Ni ja nigdje ne idem, mirujem. Jucer smo malo autom isli do trznog centra i to je to. Ne mogu fizicki, ali jos gore psihicki. Obavezno kad negdje sjednemo na kafu, do nas sjedne neki strastveni pusac, koji mi drzi cigaru pod nosem. A ja mrziiiiimmmmm cigareeeeee.. Pogotovo sad.. I onda mi tlak skoci :) Tako da mi je najljepse u kuci. A vikend je bio fantastican i suncan..
|
|
|
|