rose 87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (10.11.2014 23:56:29)
|
vece mala c. drago mi je da je sve ok [sm=bravo.gif] no idea isto tako [sm=bravo.gif],samo neka bebice rastu marincii tebe opet mucnine zezaju,joj nije ti lako,moja kuma je isto trudna 3 put i sve tri trudnoce povraca do zadnjeg dana leme ja koristila bademovu [sm=zmeden.gif] nemogu se sjetiti ime proizvodjaca,ona standardna u bijeloj kutiji a jedno vrijeme i tu iz apoteke napravljenu mm kupovao,bile su dobre obe,ostalo niveino sve kremice,pudere,sampone,samo je kod mog E. koza osjetljiva pa ne podnosi puno tih preparata,tako da sam na kraju svela na sampon-sasvim malo i ona nivea baby krema ponekad ne cesto,a sad cu aBd u pocetku samo vodom sa mozda malo kamilice ili slicno a kasnije cu vidjeti kako bebica podnosi ostalo vanchi jesi ti pripremila sve za [sm=duda.gif],znam da si nedavno selila,jesi stigla sve smjestiti ja sutra odoh sa malenim u setnju i kino da iskoristimo ovo vrijeme lijepo i to sto je jos uvijek sam,kad [sm=duda.gif] dodje tesko cemo imati vremena,a on je danas braci u stomaku "ocitao lekciju",kaze sutra u gradu ne guraj mamu pa da ona mora govoriti uh uh i da je ljudi slusaju hahaha[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|